Vad tycker du om Facebook? [Off topic-undersökning]

Postat:
12:19 - 2012-04-10
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
121

Meningarna går isär om världens största sociala nätverk: Facebook. Tjänsten har runt 850 miljoner användare för närvarande. Många av dessa älskar Facebook och använder tjänsten flera gånger varje dag på både mobiler och datorer. Andra har ambivalenta känslor gentemot det sociala nätverket men loggar ändå in trots en viss skepsis.

Sedan har vi en stundtals ljudlig skara som tycker direkt illa om Facebook. Det här har naturligtvis inte särskilt mycket med Android att göra annat än indirekt. Många androidenheter har till exempel inbyggd Facebook-integrering och ett fåtal appar kräver att man har ett Facebook-konto.

Igår blev det känt att Facebook köpt upp Instagram – ett socialt nätverk för bilder tagna med mobiler som har över 30 miljoner användare. Den populäraste kommentaren av nyheten här på Swedroid handlar om att Instagram-appen på grund av detta inte längre kommer användas.

Vi är nyfikna på vad du tycker om det största sociala nätverket i världen? Använder du Facebook och vad är det i så fall som gör att du loggar in? Och ifall du å andra sidan bojkottar tjänsten så berätta gärna varför. Diskussion välkomnas!

Använder du Facebook?

Loading ... Loading ...
Lägsta pris på HTC One X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy S Plus 8 GB på Prisjakt just nu: