Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Vi jämför skärmarna i Xperia Z3+ och Xperia Z3

Postat:
17:08 - 2015-05-28
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
I sin pressrelease för Xperia Z3+, en uppgraderad Xperia Z3, nämner Sony att nya skärmen har ”ökad ljusstyrka och kontrast”. Vi har passat på att fotografera de två telefonerna sida för sida med samma innehåll på skärmen i ett försök att jämföra panelerna och påvisa olikheter.
Båda telefonerna är inställda på högsta ljusstyrkan med automatisk ljusstyrka avstängd och oförändrad vitbalans. Plus-modellen ligger till vänster i jämförelsebilderna och Xperia Z3 till höger. Utan att gå in på detaljer kan vi konstatera att Xperia Z3+ har en snäppet mer ljusstark skärm.

Skärmen i vanliga Z3 lutar åt det blåaktiga och kallare hållet, så pass att vi föredrar att kalibrera vitbalansen manuellt på enheten. Xperia Z3+ har varmare toner överlag. Vad som är bäst är kanske främst en smaksak men vi anser att det är ett framsteg.

Kunder kan inte förvänta sig några drastiska förbättringar men Sony verkar lyckligtvis ha finslipat panelen en smula jämfört med föregångaren.

Sony Xperia Z3 Plus till vänster, Xperia Z3 till höger

sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-1sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-2sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-16sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-15sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-14sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-13sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-12sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-11sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-10sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-9sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-8sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-7sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-6sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-5sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-4sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-3

Senaste artiklarna om TEST AV SONY XPERIA Z3 PLUS

→ Besök Androidarkivet

Mest kommenterat

 1. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 2. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 3. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars
 4. OnePlus uppdaterar Nord till Android 11
 5. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 6. Nu kan Netflix ladda hem rekommenderade filmer och serier

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 4. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 5. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 6. Disney+ utökas med Star

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om