Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Vi jämför skärmarna i Xperia Z3+ och Xperia Z3

Postat:
17:08 - 2015-05-28
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
I sin pressrelease för Xperia Z3+, en uppgraderad Xperia Z3, nämner Sony att nya skärmen har ”ökad ljusstyrka och kontrast”. Vi har passat på att fotografera de två telefonerna sida för sida med samma innehåll på skärmen i ett försök att jämföra panelerna och påvisa olikheter.
Båda telefonerna är inställda på högsta ljusstyrkan med automatisk ljusstyrka avstängd och oförändrad vitbalans. Plus-modellen ligger till vänster i jämförelsebilderna och Xperia Z3 till höger. Utan att gå in på detaljer kan vi konstatera att Xperia Z3+ har en snäppet mer ljusstark skärm.

Skärmen i vanliga Z3 lutar åt det blåaktiga och kallare hållet, så pass att vi föredrar att kalibrera vitbalansen manuellt på enheten. Xperia Z3+ har varmare toner överlag. Vad som är bäst är kanske främst en smaksak men vi anser att det är ett framsteg.

Kunder kan inte förvänta sig några drastiska förbättringar men Sony verkar lyckligtvis ha finslipat panelen en smula jämfört med föregångaren.

Sony Xperia Z3 Plus till vänster, Xperia Z3 till höger

sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-1sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-2sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-16sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-15sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-14sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-13sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-12sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-11sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-10sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-9sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-8sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-7sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-6sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-5sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-4sony-xperia-z3-plus-vs-xperia-z3-skarm-3

Senaste artiklarna om TEST AV SONY XPERIA Z3 PLUS

→ Besök Androidarkivet

Mest kommenterat

 1. Betalar du för mer Google-lagring?
 2. OnePlus introducerar Nord CE 5G – släpps 21 juni
 3. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 4. Microsoft slutar stödja Windows 10 hösten 2025 [Off topic]
 5. Nya designen för ”mina appar” i Play Store nu allmänt tillgänglig
 6. Apple Music för Android får stöd för förlustfri uppspelning

Mest läst

 1. Betalar du för mer Google-lagring?
 2. Google lägger ned en app du förmodligen aldrig använt
 3. Vilket operativsystem körde din första smartphone?
 4. OnePlus introducerar Nord CE 5G – släpps 21 juni
 5. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 6. Sony lanserar sant trådlösa hörlurarna WF-1000XM4

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Betalar du för mer Google-lagring?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om