Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Vi packar upp Samsung Galaxy S10 Plus

Postat:
18:36 - 2019-02-24
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
Den 20 februari presenterade Samsung en trio telefoner ur den nya S10-serien, den tionde generationen S-telefoner från den sydkoreanska tillverkaren. I år har Samsung valt att lansera tre telefoner i S-serien, istället för den traditionella duon vi har sett de senaste åren.
De tre modellerna kallas Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy S10e, där S10 är mellanmodellen, S10 Plus är toppmodellen och S10e är en lite billigare och mindre variant av Galaxy S10 där vissa kompromisser har gjorts för att hålla nere prislappen. I den här artikeln packar vi upp toppmodellen Galaxy S10 Plus.


Galaxy S10 Plus levereras precis som flertalet tidigare generationer Galaxy S-telefoner i en miljövänlig elegant svart kartong av relativt hög klass, men i år skiljer sig trycket på kartongens ovansida en del från tidigare år. Där tidigare års tryck har varit diskret instansat i kartongen, i regel i mörka nyanser, ser vi i år istället texten S10+ i ett mer markerat ljust silvertryck som skiftar nyans aningen beroende på betraktningsvinkel.

När locket lyfts av finner vi som förväntat telefonen i sig i ett eget fack allra högst upp, väl inslagen i skyddsplast och vänd med fronten uppåt. Nedan telefonens övre fack återfinns en vit snabbladdare med USB Typ A-port, en vit meterlång USB-kabel med USB Typ A i ena änden och USB Typ C i andra. Vi finner vidare en vit adapter från USB Typ A (hona) till Typ C (hane).


För ovanlighetens skull de senaste åren finner vi även att Samsung har inkluderat ett par vita Galaxy Buds, dock en trådburen variant och inte de trådlösa Galaxy Buds vi såg Samsung presentera på Unpacked-eventet i onsdags. Precis som de trådlösa Galaxy buds är hörlurarna i S10 Plus-kartongen utvecklade av AKG. Dessa trådburna lurar har för övrigt en 3,5-millimeterkontakt, inte USB Typ C, och Samsung har i S10-serien ännu inte gett upp kampen om 3,5-millimeterjacket. Hur länge till orkar de stå emot?

Utöver ovanstående hittar vi blott en i kartonglocket väl dold mindre kartong innehållande en snabbstartguide samt SIM-kortstiftet för utmatning av SIM-kortsläden. Vår kartong innehåller alltså följande:

 • Samsung Galaxy S10 Plus ()
 • Snabbladdare (vit, 9V och 2A)
 • USB-kabel (USB Typ A till USB Typ C, vit, cirka 1 meter)
 • USB-adapter (USB Typ A (hona) till USB Typ C (hane))
 • In ear-hörlurar (vita, AKG, svarsknapp + volym, gummipluggar i tre olika storlekar)
 • SIM-kortstift
 • Snabbstartguide

För kunder som förbeställer en S10 eller en S10 Plus skickar Samsung som tack med ett en uppsättning Galaxy Buds, Samsungs nya trådlösa Bluetooth 5-hörlurar, vilka ni kan se i bildgalleriet nedan. Dessvärre har Samsung valt att inte skicka med Galaxy Buds till de som förbeställer en Galaxy S10e. Mycket, mycket tråkigt med tanke på att prislappen även på den billigare S10e-modellen ligger på strax under saftiga 8 500 kronor.


I galleriet nedan ser ni Galaxy Buds (vita) jämte fjolårets Gear IconX (svarta).

Vår fullskaliga recension av Samsung Galaxy S10 Plus är i full färd och vi hoppas kunna publicera den innan butikspremiären . Håll utkik!
 

Mest kommenterat

 1. Samsung har sålt en miljon Galaxy Fold
 2. Samsung börjar sälja Star Wars-upplaga av Galaxy Note 10+ i Sverige
 3. Google belönar utvalda användare med Nest Mini
 4. Rykte: Sydkoreanska Galaxy S11 erbjuder Snapdragon, men Europa får alltjämt Exynos
 5. Har du haft nytta av funktioner för digitalt välmående?
 6. Samsung introducerar Galaxy A51 med diskret kamera-ö

Mest läst

 1. Google belönar utvalda användare med Nest Mini
 2. Rykte: Sydkoreanska Galaxy S11 erbjuder Snapdragon, men Europa får alltjämt Exynos
 3. Rykte: Bilder på Samsung Galaxy S10 Lite och Note 10 Lite
 4. Rykte: OnePlus kommer för första gången släppa en Lite-modell
 5. De populäraste Google-sökningarna under 2019
 6. Pixel-telefoner kommer regelbundet få nya funktioner

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har du haft nytta av funktioner för digitalt välmående?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey