Videogenomgång av Samsung Galaxy Tab

Postat:
13:40 - 2010-08-27
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
375

httpvh://www.youtube.com/watch?v=QdmAo6EcZBM

Den koreanska sajten The Digital Times har fått en exklusiv förhandstitt på Samsung kommande tablet-enhet Galaxy Tab och har bland annat publicerat en video. I videon demonstrerar man enhetens gränssnitt, tangentbord, webbsurfning med Flash, videouppspelning och en del övriga applikationer så som Google Maps.

Enligt Digital Times väger enheten 370 gram och har en 7″ stor WVGA-upplöst (800x480px)  LCD-skärm i 16:10-format med en kamera monterad i fronten. Det finns stöd för Bluetooth 3.0, 3G samt Wi-Fi över b, g, och n-nätverk. Vidare kommer Galaxy Tab att finnas tillgänglig med antingen 16GB eller 32GB inbyggt minne, som i sin tur går att expandera genom en inbyggd minneskortläsare med stöd för MicroSD-kort. USB-anslutningen följer ingen standard utan är av propertiär typ. Processorn är av samma typ som i Galaxay S och har en klockfrekvens på 1GHz.

På mjukvarusidan är det Android 2.2 / FroYo som gäller med en tablet-anpassad version av Samsung egenutvecklade gränssnitt vid namn Touch Wiz. Prestandan uppges vara bra och detsamma säger man om batteritiden.

Genom The Digital Times via engadget