Vilka fem Google-tjänster tycker du bäst om?

Postat:
09:58 - 2017-03-13
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
106

Google har som bekant väldigt många järn i elden. Med nästintill obegränsade resurser har företaget råd att experimentera, chansa, ta risker och se vad folk råkar tycka om och fastna för.

Det innebär att vissa satsningar inte blivit särskilt långlivade, vilket Google Spaces är senaste exemplet på. Samtidigt har Google en längre rad kärntjänster som inte kommer att försvinna i varken första, andra eller tredje taget.

Nu är vi nyfikna på vilka fem Google-tjänster som du tycker bäst om? Det behöver inte nödvändigtvis vara de tjänster du använder mest (Gmail kan exempelvis användas i jobbsyfte). Helt enkelt – vilka är dina favoriter?

Vi räknar inte in Android som en tjänst och inte heller hårdvara. I övrigt är det fritt fram. Med andra ord; alla de tjänster användare får tillgång till genom att skapa ett Google-konto. Inklusive sökmotorn.

De som vill fräscha upp minnet kan ta del av en omfattande lista med Google-tjänster på Wikipedia. Annars är några av de vanligaste tjänsterna för användare Google, YouTube, Gmail, Maps, Drive, Keep, Photos, Translate, Calendar, Fit, Play Music, Play Books, Newsstand, Hangouts, Allo och Duo.