Vilken är din mest använda app, alla kategorier? [Undersökning]

Postat:
11:58 - 2022-11-18
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
91

Tidigare inlägg har diskuterat favoritappar (2011), favoriterna bland Googles tjänster (2017) och de mest använda Google-tjänsterna (2021). Dagens relaterade fråga handlar om den mest använda appen, alla kategorier?

Vilken app använder du helt enkelt mest på din mobil, vare sig den är inbyggd eller har laddats hem från Play Store? För de som inte riktigt vet svaret går det att få en idé genom att öppna inställningar > digitalt välmående och trycka på ”översikt” (platsen kan variera beroende på gränssnitt). På den sidan listas de mest använda apparna och det går att bläddra mellan dagarna.

Ett annat och kanske bättre sätt att se de mest använda apparna är att öppna Play Store, trycka på profil-ikonen uppe i högra hörnet, välja ”hantera appar och enheter”, trycka på fliken ”hantera” högst upp, samt slutligen trycka på filtren precis ovanför listan med appar och välja ”mest använda”.

Är din mest använda app en webbläsare, ett socialt nätverk, en meddelandetjänst, en strömningstjänst, eller något helt annat? Ordet är fritt!