Vilken launcher tycker flest är bäst sommaren 2012? [Undersökning]

Postat:
17:07 - 2012-05-20
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
90

Hemskärmsersättare är ett av Androids främsta kännetecken och att de överhuvudtaget finns vittnar om plattformens flexibilitet. Gillar du inte en del av gränssnittet – byt ut det. Förra sommaren frågade Swedroid efter den bästa launchern för Android. Även om ett år inte riktigt har gått sedan dess vill vi nu ställa samma fråga igen.

Mycket har hänt. För ett år sedan var Gingerbread fortfarande hett och LauncherPro var den överlägset populäraste hemskärmsersättaren. Över 3500 personer deltog i undersökningen och Federico Carnales launcher vann med hela 40 % av rösterna.

För egen del är det nu så länge sedan jag slutade använda LauncherPro att jag inte ens kommer ihåg exakt när jag bytte. LauncherPro har inte uppdaterats på över ett år och även om det fortfarande är en kompetent app känns den numera förlegad och passé. Den där nya fantastiska omarbetade versionen Carnales började på 2010 har vi fortfarande inte sett röken av.

ADWLauncher EX har inte uppdaterats sedan december förra året medan GO Launcher EX kom i ny version bara för någon dag sedan. Hetast nu är väl egentligen de hemskärmsersättare som är avsedda för Ice Cream Sandwich som Nova Launcher och Apex Launcher.

Vi har även sett lite mer obskyra hemskärmsappar under året som 110-kronors TSF Shell och ssLauncher. Men vilken av alla dessa är bäst just nu? Kommer LauncherPro återigen hamna i topp eller får vi ett helt annat resultat i år? Vi ställer återigen frågan: Vilken launcher föredrar du (sommaren 2012)?

Vilken launcher föredrar du (sommaren 2012)?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...