Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Xiaomi öppnar Mi Store i Stockholm 25/8

Postat:
12:27 - 2020-08-06
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
Xiaomi låter meddela att företaget tillsammans med den lokala partnern East & West Distribution, som även driver Mistore.se, kommer att slå upp portarna till en fysisk butik i Stockholm innan månaden är över.
Butiken som är belägen i Westfield Mall of Scandinavia väntas öppna för allmänheten under tisdagen 25/8. Enligt pressmeddelandet skall butiken erbjuda bland annat wearables, telefoner, och elsparkcyklar samt ett brett utbud av IoT-enheter och smarta hem-produkter.

Stockholm, 6 augusti – Idag meddelar det globala teknikföretaget Xiaomi att de tillsammans med den lokala partnern East & West Distribution öppnar dörrarna till sin första Mi Store i Sverige den 25 augusti. Den efterlängtade Mi Store-butiken kommer att ligga i Stockholm, på Westfield Mall of Scandinavia. Besökare kommer inom kort att kunna uppleva några av världens mest populära smartphones, världens mest sålda elektriska skotrar och ett brett utbud av företagets populära ekosystem AIoT-produkter.

–Xiaomi, Sverige

Xiaomis butiksinträde i Europa påbörjades under fjärde kvartalet 2017 genom att bolaget auktoriserade en återförsäljare i Aten. Kort därpå öppnades två ytterligare butiker i Madrid och medan expansionen fortsatte i Spanien under 2018 tillkom ett par butiker i bland annat Paris, medan det dröjde till 2019 innan första butikerna slog upp dörrarna i London och Rom. Butiken i London blev dock inte långvarig utan stängdes i mars 2020.

Butikerna påminner liksom de flesta franchisekedjor om varandra medan utbudet däremot kan variera något. I samband med premiären av butiken i London var Swedroid på plats och tittade på utbudet. Utöver telefoner, wearables och hörlurar stod även ryggsäckar, powerbanks, möss och andra tillbehör att finna.

Uppdatering: På frågan om butiken kommer hushålla med TV-apparater är svaret ja enligt Xiaomi Sverige.

Mest kommenterat

 1. Google Earth kan nu visa hur världen förändrats de senaste 37 åren
 2. Här är Sony Xperia 5 III med variabel brännvidd
 3. Vilken Androidversion har din telefon?
 4. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 5. Utvecklare: dags att flytta viktiga menyer till botten av skärmen [Opinion]
 6. Sony kan satsa stort på mobilspel

Mest läst

 1. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 2. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 3. Samsung presenterar sin ”mest kraftfulla Galaxy” om två veckor
 4. Test: OnePlus 9 Pro
 5. Android Fast Pair får ny layout, stödjer över 100 Bluetooth-enheter
 6. Fler inofficiella uppgifter om Google-chippet i Pixel 6

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Androidversion har din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om