Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Xiaomi presenterar sitt nya flaggskepp Mi 6 med S835 och 6GB RAM [Uppdaterad]

Postat:
09:45 - 2017-04-19
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Kinesiska Xiaomi har nu under morgonen introducerat sitt senaste flaggskepp Mi 6, vilket utrustats med toppkomponenter som Qualcomm Snapdragon 835 och 6GB arbetsminne (LPDDR4).
Xiaomi håller fast vid en förhållandevis liten skärmstorlek då Mi 6 erbjuder en 5,15-tumsskärm, med LCD-teknik och 1080p-upplösning. Tillverkaren understryker att panelen reducerar det blåa ljuset som kan vara jobbigt för ögonen på kvällen, samtidigt som färgåtergivningen förblir korrekt.

De som använder telefoner till att läsa i sängen kan förmodligen även ha nytta av ett ”ultra-nattläge” som kan sänka panelen ned till en nits ljusstyrka. Enligt Xiaomi finns det 4096 olika nivåer för bakbelysningen.

Batteriet är pappret relativt stort för skärmstorleken och upplösningen, med sina 3350mAh. Med tanke på det strömsnåla 10nm-chippet är vi nästan lite förvånade att Xiaomi säger att Mi 6 vanligtvis kan hålla igång i ”upp till en dag”. Förhoppningsvis kommer en laddning räcka längre än så för många.

Telefonen har dubbla bakre 12-kameror, vilka har placerats uppe i vänstra hörnet på bakstycket. De har optisk bildstabilisering och 2x optisk zoom, och kan skapa bokeh-effekter. Upplägget för kamerorna liknar det i Iphone 7 Plus.

Andra specifikationer inkluderar dubbla högtalare med ”stereoeffekt”, 2×2 Wi-Fi, en konstruktion som tål regn och stänk, samt en fingeravtrycksläsare i hemknappen nedanför skärmen. Hörlursutgången tycks ha fått stryka med. Xiaomi avslöjar specifikationer i snigelfart på Twitter – vi återkommer när vi vet mer.

Uppdatering, fler specifikationer: Mi 6 mäter 145,2 x 70,5 x 7,4 millimeter. Telefonen har Type-C, NFC, IR-sändare, och 64/128GB lagring.

Mest kommenterat

 1. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Samsung kommer fortsätta med ”Fan Editions” av flaggskepp
 4. WhatsApp kan få funktion för att skicka bilder som försvinner automatiskt
 5. TicWatch Pro 3 är först ut med Snapdragon Wear 4100
 6. Coalition for App Fairness vill minska ”app-skatten” från Apple och Google

Mest läst

 1. Bilder på fjärrkontrollen för Chromecast med Android TV hittar ut på nätet
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 4. Hur stor är din månatliga surf i mobilen?
 5. Sony lanserar Xperia 5 II med 120Hz uppdateringsfrekvens
 6. Fler uppgifter om nya Chromecast, video visar gränssnittet

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du vibrationer/haptisk feedback i mobiler?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om