ZTE US: ännu en fyrkärnig surfplatta från tillverkaren, den här gången med 10-tumsskärm

Postat:
11:34 - 2011-10-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
12

ZTE är en tillverkare som många säkert förknippar med lågbudgetenheter som är prisvärda men inte erbjuder det senaste i hårdvaruväg. Nu verkar ZTE vilja satsa på kraftfullare chip i vissa modeller och för ett par veckor sedan hörde vi talas om ZTE T98 – en sjutumstablet med fyrkärnig Tegra 3-processor.

Nu har det dykt upp bilder på T98:ans större motsvarighet som än så länge kallas för ZTE US. Den har precis som T98 utrustats med en fyrkärnig processor, men plattformen är än så länge okänd och klockfrekvensen ligger på 1GHz. Skärmen är 10,1 tum stor och ZTE US har även utrustats med 1GB RAM, 32GB inbyggt lagringsutrymme samt en 5MP-kamera.

Nu när fyrkärniga chip står runt hörnet och vinterns och vårens dubbelkärniga processorer redan börjar bli lite förlegade kan det vara idé att fråga hur pass viktigt antalet kärnor är i valet av ny enhet? Spelar det så pass stor roll att ni inte skulle kunna tänka er att skaffa en enkelkärnig mobil enhet i nuläget eller tycker ni det är hur rappt själva gränssnittet är som avgör?

Genom Pocket Droid

Lägsta pris på Acer Iconia A500 32GB på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Asus Transformer 32GB på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Tab 10.1 (16GB/WiFi) på Prisjakt just nu: