Idag lanseras AppBattler

Diskussion i 'Spelutveckling' startad av AppBattler, 9 jan 2013.

  1. AppBattler

    AppBattler Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 jun 2012
    Inlägg:
    1
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Tänkte berätta att vi på Continuo Applications släppt vår första applikation. Vore väldigt kul att få höra era åsikter. Under är en beskrivning om vår applikation AppBattler


    Om du har du bemästrat ett spel i singelspelläget så kan du ju alltid ta en skärmdump och skryta om ditt resultat eller bara gå runt och vara stolt över att du ligger etta på en highscorelista på någon site. Eller så kan du skapa en turnering i det spel du gillar mest och utmana de vänner som tror sig kunna ha en chans att besegra dig –för att kunna bevisa hur fel ute de är. Fram till idag har det inte funnits något bra sätt att göra det, men nu finns Appbattler från Continuo Applications AB.

    Appbattler är en app där du bjuder in dina vänner, eller rivaler, och tävlar om vem som kan hoppa högst, kasta längst eller samla mest poäng. Allt detta görs på ett väldigt enkelt sätt, du väljer vilket spel du vill göra upp i, väljer summor, tid och antal försök man har på sig. Sedan bjuder du in dina motståndare och sätter igång. Om du inte vill skapa en privat turnering kan du istället ta plats i någon av alla de publika turneringar som löpande kommer skapas av AppBattler. I dessa kan vem som helst delta och du får därmed chansen att spela mot folk från hela världen.

    Upplägget är nu enkelt, man kör sina omgångar och allas bästa resultat sparas och ställs mot varandra. Sedan utser Appbattler en vinnare som tar hem prispengarna. Denna prispott kommer vid lansering utgöras av ”play money”. Inom en snar framtid kommer du dock att kunna spela för riktiga pengar genom skicklighet i dina favoritspel.

    Appen innehåller inte några egenutvecklade spel, utan använder populära spel som redan finns på Google Play.

    Mvh
    Gustav