1. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Problem: Nexus 9, tappat anslutning till wifi. Problem kvarstår även efter Factory reset.

Diskussion i 'Google Nexus' startad av filijo, 17 jan 2019.

 1. filijo

  filijo Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  17 jan 2019
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Jag har problem med min Nexus 9. Började med att den tappade anslutningen till mitt wifi och var otroligt seg. Ibland fick man inte alls några tillgängliga wifi men ibland kom de upp och man får ange access key och den försöker ansluta men hänger sig när den skall tilldelas IP-adress. Har försökt att göra en Factory reset men det fungerar inte. När jag gjort en factory reset och ska starta installationsguiden med att välja språk så kommer flera felmeddelande om att bluetooth inte fungerar, "Bluetooth share keeps stopping". När man på senare steg ska välja wifi att ansluta mot får jag upp något nät att ansluta mot men inte alla (har flera). När jag försöker ansluta på det som hittas i listan så går det att ange access key men sen verkar den inte få någon IP-adress. Har flera andra enheter som ansluter till samma nät och som inte har några problem så det verkar vara isolerat till min Nexus.

  Är det någon som varit med om liknande och/eller har idé om lösning på detta?
   
 2. chraist

  chraist Replicant Moderator

  Blev medlem:
  11 aug 2011
  Inlägg:
  5 984
  Mottagna gillanden:
  4 413
  Operatör:
  Halebop
  Telefon:
  Samsung Galaxy S10 Plus

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Halebop
  Telefon:
  Samsung Galaxy S10 Plus
  Info:
  Nova Prime
 3. filijo

  filijo Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  17 jan 2019
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Tack för svar.

  Ja, jag befarade tyvärr också att det är hårdvarurelaterat men hoppades att det skulle kunna finnas något annat det kunde bero på.

  Angående Google factory image så har jag varit inne där och försökt klura ut hur man gör detta men förstår tyvärr inte alla steg hur man ska göra, har aldrig gjort något sådant innan. Men dte finns kanske en väldigt bra förklarande tråd/lathund kring detta här på forumet eller någon annanstans? :-)