1. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
    Stäng notis

Personuppgiftspolicy & medlemsvillkor

Personuppgiftspolicy & medlemsvillkor

Den nya dataskyddsförordningen, även kallad GDPR gäller från den 25 maj 2018. Den gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter. Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen på Datainspektionens hemsida

Vi - Swedroid - är måna om att skydda och respektera dina data och dina personuppgifter. Om du har frågor om dina personuppgifter eller önskar avsluta ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss.

Vad lagrar vi?

Vi lagrar och använder följande data:

  • Ditt användarnamn.
  • Din e-postadress.
  • Din IP-adress.

Ytterligare data kan samlas in om du väljer att dela med dig av den, exempelvis genom att fylla i formulär tillhörande din profil.

Vi samlar in delvis eller all information vid följande fall:

  • Du registerar dig som en medlem på denna webbsajt.
  • Du fyller i vårt kontaktformulär.
  • Du surfar på denna sajt. Se vår "Cookie-policy" nedan.
  • Du fyller i fält på webbsajten under din personliga profil.

Hur använder vi din information?

Vi kan använda din information på följande sätt:

  • För att möjliggöra så att du kan registrera dig och bidra med information till vår webbsajt.
  • Vi kan komma att använda din e-postadress för att informera om aktivitet på vår webbsajt.
  • Din IP-adress sparas när du utför olika aktiviteter på webbsajten. Din IP syns aldrig publikt.

Andra sätt vi kan komma att använda din information på

Utöver att meddela dig kring aktivitet på vår webbplats som kan vara av intresse för dig kan vi till och från kommunicera viktig information som till exempel nyhetsbrev eller meddelanden via e-post. Du kan välja att inte ta emot dessa e-postmeddelanden via dina profilinställningar.

Vi kan också samla in anonym information om hur du använder webbsajten. Denna information kan innehålla teknisk information om din webbläsare och vilken enhetstyp du använder. Den här informationen används endast för att föra statistik kring besökstrafiken till webbsajten.

Din information är trygg hos oss

Vi gör vårt bästa för att se till att dina personliga uppgifter skyddas och förvaras på ett säkert sätt. För att förhindra obehörig åtkomst har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder.

Cookie-policy

En cookie eller kaka är en liten textbaserad datafil som en webbserver kan be att få spara i webbplatsbesökarens dator. Genom att kakorna i allmänhet skickas tillbaka med varje förfrågan till webbplatsen ifråga är det möjligt för servern att hålla reda på besökarnas inställningar/preferenser.

En detaljerad policy med ingående information om kakorna vi använder finns att tillgå på följande sida.

Du kan ändra dina cookie-inställningar och ta bort eller ge ditt medgivande genom att klicka på denna länk.

Rättigheter

Du har rätt att ta del av de personliga data som vi förvarar om dig och erhålla en kopia av informationen. För att begära en kopia av den personliga information vi lagrar om dig kan du kontakta oss. Om du anser att informationen vi lagrat är ofullständig eller felaktig är du också välkommen att kontakta oss.

Du har också rätt att begära att din personliga information blir borttagen. Vänligen kontakta oss om du önskar att vi raderar din personliga information.

Under 16 år

Har du inte fyllt 16 år behöver vi begära din målsmans tillstånd för att få lagra och behandla uppgifter om dig. Vänligen kontakta oss för att upprätta ett särskilt användaravtal i sådana fall. I annat fall är det inte tillåtet att registrera ett konto på Swedroid.se.

Acceptera detta användaravtal

Fortsatt användning av vår webbsajt medför att du accepterar detta användaravtal. Använd inte webbplatsen om du inte accepterar detta användaravtal. Vid registrering på webbplatsen kommer vi att begära att du bekräftar att du tagit del av Swedroids dataskyddspolicy, forumregler och medlemsvillkor samt godkänner dem.

Förändringar i detta användaravtal

Vi kan komma att införa förändringar i detta avtal när som helst. Du kan därför få frågan att granska och åter acceptera detta användaravtal om det förändras i framtiden.

Detta avtal uppdaterades senast: 2018-05-25