1. Mobilabonnemang: Välj kampanj som passar dig bäst! 4 månader till halva priset eller 2 månader till halva priset och 50 GB (giltigt i 12 månader). Ingen bindningstid & fria samtal ingår i alla abonnemang.
  Stäng notis
 2. Stäng notis
 3. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 4. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
 9. Stäng notis

Alternativ till Nougat 7.0

Diskussion i 'Galaxy S7 Edge - ROM-filer och utveckling' startad av Miyuki, 10 apr 2018.

 1. Miyuki

  Miyuki Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  1 apr 2018
  Inlägg:
  5
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej! flashade från marshmellow till nougat härom veckan eftersom min Samsung Galaxy S7 Edge vägrade uppdatera själv, men märker nu att batteri tiden är extremt kass. Har knappt 5 timmar idle batteritid på telefonen längre, när den klarade sig i 2-3 dagar på marshmellow. Finns det några alternativ eller ska jag gå tillbaks till marshmellow igen? Tack.
   
  Last edited: 10 apr 2018
 2. nkewk

  nkewk Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  21 aug 2010
  Inlägg:
  321
  Mottagna gillanden:
  1

  MINA ENHETER

  Personligen så rekommenderar jag att du flashar TKKG's moddade TWRP via Odin och sedan flashar du den HÄR ROMen. Den är riktigt stabil och fungerar kanon. Inget att klaga på när det kommer till batteritid!!

  Om du laddar ner ROMen så kan du extrahera ZIP filen och ändra bl.a vad för typ av root du vill ha och lite annat gojsigt. Det är bara att göra en kopia av "options.prop" som kommer finnas i den extraherade mappen och ändra det du vill, sedan lägger du bara in din modifierade "options.prop" fil på ditt sd-kort sedan flasha romen!

  Om du vill ha kvar MM eller Nougat så kan jag tyvärr inte hjälpa dig. På XDA finns det iallafall inte särskilt mycket uppdaterade ROMs etc till MM/Nougat.