1. Stäng notis
 2. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Androidutvecklare inom life science

Diskussion i 'Jobb och tjänster' startad av rekrytering, 28 apr 2020.

 1. rekrytering

  rekrytering Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  28 apr 2020
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  1
  Hej!

  Jag hoppas nå ut till dig som är en fena på androidutveckling och vill arbeta med den senaste tekniken inom området. Där du dessutom får utveckla en app som faktiskt påverkar människors hälsa och livskvalitet. Nedan ser du vad som bland annat kommer att erbjudas i tjänsten. Skriv en rad eller två nedan om du vill veta mer så tar jag gärna en mer ingående dialog med dig.

  Vi erbjuder
  • Du kommer att få arbeta med den senaste och mest moderna teknologierna, bland annat Kotlin Multiplatform, SQLDelight, Jetpack, Coroutines, Espresso, GitLab, MongoDB och Firebase.
  • Vi arbetar med korta beslutsvägar och du kommer att få stor frihet att testa nya saker, förslag och idéer och möjlighet till stort tekniskt ansvar om det ligger i ditt intresse.
  • Du kommer att få arbeta med olika projekt för att utveckla och förbättra appen där slutresultatet direkt används av patienterna, vilket också innebär snabb återkoppling på ditt arbete.
  • Du får möjlighet att driva projekten från kravhantering till release och delta i alla faser i utvecklingsprocessen i nära samarbete med både kravställare, designteamet och andra utvecklare.
  • Du får stor frihet och möjlighet att påverka din egen utveckling och prova på sådant som du tycker är roligt och intressant inom utveckling och olika verktyg, både i din befintliga roll men också för vidareutveckling inom bolaget om det intresset finns.
  • En flexibel arbetsplats för att hitta en balans mellan arbete och fritid som passar dig som medarbetare.
  Allt gott!
   
  bernard gillar detta.