1. Google Smart Home Summit äger rum idag kl 19:00 svensk tid. Nya Cast- & Home-enheter runt hörnet.
  Stäng notis
 2. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Androidutvecklare till Bonnier Broadcasting

Diskussion i 'Jobb och tjänster' startad av diogo.delgaudio, 5 dec 2018.

 1. diogo.delgaudio

  diogo.delgaudio Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  5 dec 2018
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  2
  TV4 Play och C More är två av svenska marknadens mest använda streamingtjänster och våra appar på Android-telefoner, tablets och TV är några av de mest spännande och utmanande plattformarna i våra tjänster.


  Vår utvecklingsfilosofi bygger på "Clean Code", konceptet formulerat av Robert Martin. Teamet jobbar aktivt med testdriven utveckling och testautomatisering via Firebase Test Lab för att garantera leveransen av högsta kvalitet till kunder och ta ansvar för vår utveckling.


  Samarbete i form av mobb- och parprogrammering är vanligt i teamet. För att hålla kunskapsnivå på topp arrangerar vi varje vecka "Android tech talks"-luncher och "Developer demo" för att dela med oss av de senaste nyheterna i Android världen och lära oss av varandra.

  Vi strävar efter att modularisera koden så att vi enkelt kan anpassa gränssnitten mot olika skärmstorlekar, versioner och tillverkares enheter som är vardag för våra användare. Här får du arbeta i ett agilt produktutvecklingsteam med andra Android-utvecklare, UX, backend- och plattformsteam, produktägare och testare. Teamet tar helhetsansvar för utseende, funktion och kvalitet.


  Vi jobbar med med både Kotlin och Java, lika mycket av båda. Bland våra favoritverktyg hittar du Rx, GraphQL, Retrofit, Fastlane och Firebase.


  Teamet består idag av 4 personer från 3 olika länder, 2 tjejer och 2 killar. Det vi nu söker är två till duktiga utvecklare för att utöka teamet ytterligare.


  Är du den vi söker?


  Vi söker dig som har några års erfarenhet som Androidutvecklare som vill fortsätta att utveckla och att leverera långsiktig teknisk hållbarhet. Du trivs i en föränderlig miljö och tror att samarbete är vägen för att leverera bästa resultat. Samtidigt får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv.


  Vi söker dig med rätt inställning som vill bidra till det ständigt pågående förbättringsarbetet. Samarbete i form av diskussioner är vanligt för att lära av varandra. Här blir du en del av vårt team där alla får komma till tals. Vi som arbetar här går gärna på meetups och konferenser för att hålla oss uppdaterade på ny teknologi och få inspiration i det dagliga arbetet Eller så håller vi våra egna meetups!


  Vi vill att du behärskar grundläggande svenska och mycket god engelska i tal och skrift


  Meriterande är:

  • Erfarenhet av video och streamingtjänster
  • Erfarenhet av testautomatisering
  • Erfarenhet av IT-infrastruktur och drift

  Praktiskt


  Du sitter i mediehuset på Tegeluddsvägen 3, Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym samt träningsklasser, goda luncher på vår restaurang och cirka 800 engagerade kollegor. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

  Är du intresserad? Mejla ditt CV till [email protected] då hör vi av oss.
   
  mul och bernard gillar detta.