1. Lämna ett bidrag och tävla om ASUS ROG Phone 3!
  Stäng notis
 2. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Androidutvecklare till Halebop

Diskussion i 'Jobb och tjänster' startad av emsan.e, 6 nov 2018.

 1. emsan.e

  emsan.e Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  22 okt 2018
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  1
  Hej!

  Halebop söker just nu efter en ny Androidutvecklare till vårt team i Solna. I dagsläget finns det hela fyra Halebopappar och tre av dessa ska bli en (Locall appen ska fortsätta att vara en egen app). Vi behöver någon som kan ta denna app till nästa nivå - så du ska helt enkelt utveckla den bästa Androidappen i Sverige! I ditt arbete som apputvecklare kommer du att få ta många självständiga beslut gällande appens funktioner, konfiguration och utseende tillsammans med iOSutvecklaren i teamet. Även om ni två kommer att få fatta många beslut så kommer appen att göras i samarbete med dina kollegor på Halebop för att ge våra kunder en upplevelse av världsklass. Om du brinner för agil utveckling finns det även möjlighet för dig att axla rollen som teamets Scrum Master.

  Förutom Halebop och teamet här så kommer du även att ha Telia i ryggen. Halebop är ett bolag under Telia Company koncernen så du kommer helt enkelt att få det bästa av två världar. Telia - det stora företaget med väldigt mycket kompetens (vilken du kommer att ha tillgång till) och Halebop - företaget som är likt en start-up där teamet är mindre och det är korta vägar mellan beslut och handling!

  Vi ser gärna att du är duktig på att kommunicera för att kunna samarbeta med dina kollegor på bästa sätt samt att du tänker framåt och alltid ser lösningar - inte problem!

  Vidare så ser vi gärna att du har följande bakgrund:
  • En examen i systemvetenskap eller liknande.
  • 2 års erfarenhet i Androidutveckling.
  • Erfarenhet i Java och/eller Kotlin
  • Erfarenhet i Testdriven Utveckling.
  • Kan flytande engelska

  Är du intresserad av detta så släng iväg ett meddelande här till mig eller ansök i länken nedan:
  Se jobb som Scrum Master/App Developer to Halebop hos Halebop | Uptrail

  Mer om Halebop:
  Vår målgrupp är ung i sinnet och de lever sitt liv online, genom deras telefon. Vi är en liten mobiloperatör med ett stort nät eftersom vi är ett företag under Telia Company Koncernen. Detta innebär att vi har grymt bra täckning i hela Sverige men även att vi är litet företag med ett stort företags maskineri - riktigt häftigt! Vi har vunnit SKI:s pris för mest nöjda kunder 9 gånger de senaste 11 åren, vilket vi vill fortsätta att göra men då behöver vi en Androidutvecklare!

  [​IMG] [​IMG]
   
  tpalsson gillar detta.