Problem: Anslutningsproblem mot wifi

Diskussion i 'Xperia arc - Allmänt' startad av me_trixie, 26 dec 2011.

  1. me_trixie

    me_trixie Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 nov 2009
    Inlägg:
    15
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Min Arc S har fått problem att ansluta till vårt trädlösa nätverk. Den koppar upp, kopplar från, scannar, kopplar upp, kopplar från, scannar etc. Den har inte gjort så förut och andra enheter som t ex min iPad och min laptop har inga problem att koppla mot detta nätverk. Förslag?
     
  2. chompiz

    chompiz Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    12 mar 2011
    Inlägg:
    2 404
    Mottagna gillanden:
    543

    MINA ENHETER

    Provat att byta kanal på routern?

    Sent from my SE Xperia arc using Tapatalk
     
  3. me_trixie

    me_trixie Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 nov 2009
    Inlägg:
    15
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Jodå. Och som sagt, har funkat till igår kväll, men idag.... Startat on router, bytt till annan kanal, startat om igen, startat om telefonen, glömt nätverk och loggat in igen - absolut ingen effekt.
     
  4. Kodac

    Kodac Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    26 okt 2011
    Inlägg:
    6
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Fått samma problem!
    HAr du fått ordning på din?
     
  5. danz

    danz Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 nov 2010
    Inlägg:
    85
    Mottagna gillanden:
    1

    MINA ENHETER

    Någon som har hittat lösning på detta problem? Syrran har samma problem med sin Arc s.



    Skickat från min Galaxy Nexus via Tapatalk 2
     
  6. Cubenga

    Cubenga Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    10 maj 2011
    Inlägg:
    1 032
    Mottagna gillanden:
    62

    MINA ENHETER

    Testat byta kanal på routern osv?

    Skickat från min GT-P5110 via Tapatalk 2
     
    danz gillar detta.
  7. danz

    danz Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 nov 2010
    Inlägg:
    85
    Mottagna gillanden:
    1

    MINA ENHETER

    Bytte kanal på routern och då funka allt igen! Tack för tipset!



    Skickat från min Galaxy Nexus via Tapatalk 2