Återställa korrupt bakup från ROM Manager?

Diskussion i 'Optimus 2X - Allmänt' startad av upnorth, 10 nov 2014.

  1. upnorth

    upnorth Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 aug 2009
    Inlägg:
    141
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Det är dags att pensionera min stackars 2X efter några år och en rätt tung vattenskada som den mirakulöst överlevde och piggnade till från efter typ 6 månader. Har dock ett problem och tror att jag kanske måste använda telefonen för att lösa det.

    För att försöka snabba upp telefonen rootade jag och uppgraderade manuellt till Jelly Bean för ett par år sen, med hjälp av länkarna nedan. Har för mig att det var med ClockworkMod Recovery jag tog bakupen som blev korrupt (mest bilder jag skulle vilja återställa om möjligt), nu ser det ut som att jag bytte till TWRP efter det då den står som installerad i ROM Manager nu.

    Har kopierat över allt jag kunde komma åt på både telefonens minne och SD-kortet, har för mig att jag gjorde det med Paranoid Android jag provade innan Jelly Bean.

    Anyways, tacksam för tips på hur jag kan rädda den bakup som inte telefonen kunde hitta efteråt, kan skicka filerna om nån av er har bra koll eller så.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1048309
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1960483
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2097807
    http://forum.cyanogenmod.com/forum/265-lg-optimus-2x-g2x-p990-p999/
     
  2. stantemo

    stantemo Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    31 jul 2009
    Inlägg:
    751
    Mottagna gillanden:
    83

    MINA ENHETER

    Testa och öppna backupen med Titanium Backup. Jag har använt den till att återställa enskilda appar+data från nandroid-backup.