1. Swedroids testpiloter har börjat utvärdera Huawei P40 Pro. Läs första intrycken här samt se de första bilderna i fototråden.
  Stäng notis
 2. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Problem: Bilderna beskärs automatiskt och tar bort viktiga delar

Diskussion i 'Galaxy S8 - Allmänt' startad av humble, 12 jun 2017.

 1. humble

  humble Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  24 apr 2010
  Inlägg:
  259
  Mottagna gillanden:
  41
  Operatör:
  Telenor
  Telefon:
  Samsung Galaxy s8

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Telenor
  Telefon:
  Samsung Galaxy s8
  (jag postade detta först i tråden "Bilder tagna med Samsung Galaxy S8", men den är mer tråd om hur bilderna blivit och under tema/grafik och inte problem - ber om ursäkt om den dubbelpostas felaktigt. Admin får rätta mig annars :-) )

  2 saker...
  1.
  Jag skulle ta en selfie med hela familjen bakom på skolavslutningen.. Men jag blev sjukt förvånad att jag missade få med mig och jäkligt irriterande. MEN upptäckte dagen efter att när jag skulle ta kort på mig och min son så fanns jag med i bilden men när jag tog kortet så beskar mobilen bort hörnen. Mao var jag inte klantig.

  Däremot så vill jag ha foto på det som jag ser i displayen utan autobeskuret - vad är det för inställning, nån som vet? Inställningen på foto default är 4:3 kan det vara det som är felet?

  2.
  Jag fick också när jag filmade att den zoomade in helt plötsligt när jag tog filmningsknappen. Stod i ett inlägg tidigare tråd att det var att man ska ställa in filmen på UHD läge? Den står per default FHD? (Läste inte om det löste problemet för den som skrev.) Inställningen främre kamera finns ingen UHD dessutom. Men inget av de funkar för mig när jag ändrar. Den fortsätter med lätt inzoomning och skalar bort.
   
 2. Cthugha

  Cthugha Kid Droid Medlem

  Blev medlem:
  31 dec 2010
  Inlägg:
  35
  Mottagna gillanden:
  13
  Operatör:
  Telia
  Telefon:
  Samsung Galaxy S9 Midnight Black

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Telia
  Telefon:
  Samsung Galaxy S9 Midnight Black
  Info:
  Nova Launcher Prime
  Platta:
  Samsung Galaxy Tab S5e Black
  Info:
  Nova Launcher Prime
  1. Du kan byta format i inställningarna, t.ex. 1:1, 4:3 (standard från fabrik), 16:9 eller 18.5:9 (skärmens format, blir väldigt breda bilder).
  2. Det beror på video stabilization, går att stänga av i kamerans inställningar. Den använder lite zoom för att kunna kompensera skakningar osv.
   
  humble gillar detta.