1. Mobilabonnemang: Välj kampanj som passar dig bäst! 4 månader till halva priset eller 2 månader till halva priset och 50 GB (giltigt i 12 månader). Ingen bindningstid & fria samtal ingår i alla abonnemang.
  Stäng notis
 2. Stäng notis
 3. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 4. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
 9. Stäng notis

Tips: CM11 4.4.2

Diskussion i 'Xperia U' startad av Loefet, 17 mar 2014.

 1. Loefet

  Loefet Kid Droid Medlem

  Blev medlem:
  1 dec 2010
  Inlägg:
  40
  Mottagna gillanden:
  5

  MINA ENHETER

  Installerade CM11 4.4.2 igår, och jäklar vilken skillnad det blev. Var inte så svårt som jag trodde, krånglade bara när jag skulle låsa upp bootloadern, men det var mer att hitta rätt drivrutiner så fick det med.

  Nu när man sitter med KitKat på XU så tycker man att det är synd att Sony inte gjorde en officiell uppdatering, då det finns många optimeringar som passar telefonens specifikationer.
  Som det är just nu så är telefonen riktigt rapp, inga flera sekunder lång väntan på att starta program/skriva något som jag hade innan, men den är ju fortfarande nyinstallerad så får se hur den ter sig under en längre tid.

  Vill man behålla sin XU under en längre tid (som jag som inte gillar de nya stora tunna telefonerna) så är detta ett perfekt sätt att förbättra telefonen så att den blir som ny igen :)

  Installerade: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/u-development/rom-cyanogenmod-11-0-nightlies-t2528466
  och har inga problem med den.