Fråga: Flasha stock rom - inställningar i Odin

Diskussion i 'Galaxy S - ROM-filer och utveckling' startad av Rissnekorset, 12 okt 2012.

 1. Rissnekorset

  Rissnekorset Kid Droid Medlem

  Blev medlem:
  4 dec 2011
  Inlägg:
  67
  Mottagna gillanden:
  6

  MINA ENHETER

  Följde en guide i en SGS3-tråd då jag har haft enorma problem med CM7 och force cloce och kraschar.

  Jag kom så långt som till Odin och steget att flasha den ROM som länkas i huvudinlägget. Men jag fick FAIL i Odin (ska tilläggas att jag försökte flasha rakt över CM7, lol). Och där började denna helveteresa. (Tillägg: Jag har alltså en SGS, men drog ner en ROM för SGS3 /facepalm)

  Pluggade ur USB-kabeln. Möts av "telefon--!!--dator"-symbolen. Skiten är brickad.
  Trött som jag är vill jag bara att det ska funka. Skiter i-mentalitet. Hittar denna guide på YouTube. Drar ner PIT-filen i beskrivningen av filmen. Flashar endast PIT-filen. Hoppas att det "bara ska funka" nu. Nä. Nu har jag dessutom förlorat "telefon--!!--dator". Kommer endast åt Download mode via 3-knappskombon.

  Glider in lite smidigt på XDA och hittar nästa "lösning". Att det står CAPTIVATE ONLY i CAPS LOCK!(!!11!) är ju redan där ett varningens tecken. Vad gör jag? Drar ner skiten. Kör den. Vad sitter jag med nu? Jo, en "AT&T World phone" boot screen.

  UPPDATERING!: Har fått min jig som jag beställde för ett tag sedan idag, provat den och jag kommer in i Download mode (yay).

  Tänkte flasha Stock rom nu, men måste jag göra några förinställningar i Odin då den är soft brickad? Eller räcker det att bara flasha stock rätt över? Trots att allt typ är korrupt i telefonen? Tänker främst på "Auto Reboot", Re-partition, F. Reset Time, Flash lock och LED control. Eller är det bara att tuta och köra med denna ROM?: http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9000&pcode=XEE&os=1&type=1#firmware
   
 2. bvb

  bvb Solbränd Android Medlem

  Blev medlem:
  1 feb 2011
  Inlägg:
  3 416
  Mottagna gillanden:
  1 420
  Operatör:
  Tre Telia Hallon Halebop

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Tre Telia Hallon Halebop
  Platta:
  Apple iPad Mini
  Övrigt:
  Chromecast x6
  Ladda ned JVU här!

  Odin 1.3 krävs.

  Sätt PIT 512 i rätt, samma med pda, code och csc. Kryssa i re-partition och se till att autoreboot är ikryssat men låt det andra vara. Tryck sen på start.