1. Dubbelsurf – äntligen tillbaka! Få 14 GB istället för 7 GB för bara 145kr/mån!. Inte i 3 mån, inte i 6 mån, utan exakt så länge du behåller ditt abonnemang. Se alla erbjudanden på fello.se
  Stäng notis
 2. Stäng notis
 3. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 4. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
 9. Stäng notis

Problem: Funkar inte att koppla samtal

Diskussion i 'Nexus 4 - Allmänt' startad av wirre, 11 jan 2013.

 1. wirre

  wirre Adult Droid Medlem

  Blev medlem:
  7 apr 2010
  Inlägg:
  621
  Mottagna gillanden:
  437

  MINA ENHETER

  Vi kör mobil växel på jobbet via Tre. Problemet är att det inte verkar gå att koppla samtal från min N4. Jag får felmeddelande att samtalet ej kopplats.

  Har provat med Tres egen app, Switchboard som jag testat tidigare på min S2:a och inget funkar. Dessutom hittar jag inte något menyval "Överför samtal" i dialern. Jag kan bara koppla upp ett gruppsamtal men inte gå ur det samtalet själv.

  Någon som sprungit på detta? Funkar inte MMI-sekvenser på N4?
   
 2. djmarty

  djmarty Kid Droid Medlem

  Blev medlem:
  23 apr 2011
  Inlägg:
  38
  Mottagna gillanden:
  3

  MINA ENHETER

  Nej mig veterligen funkar inte överföringsfunktionen på N4. Det gjorde den inte på min S3 tidigare heller. Inte heller chefens Iphone fungerar det på. Nu har vi förvisso Telias mobilväxel på jobbet, men man kan väl anta att det fungerar på ungefär samma sätt. Telia har en app, som förövrigt suger, där man kan vidarekoppla till personer i ens adressbok. Extremt omständligt och lite trist.

  Själv använder jag en telefon med riktiga knappar på jobbet. Då jag pratar ett par timmar varje dag gör det inget att batteritiden räcker 5 dagar utan att ladda också :)