Fråga: Galaxy S7 Kamera Kvalité?

Diskussion i 'Galaxy S7 - Allmänt' startad av NoPainNoGain, 11 jul 2016.

 1. NoPainNoGain

  NoPainNoGain Kid Droid Medlem

  Blev medlem:
  16 jun 2016
  Inlägg:
  34
  Mottagna gillanden:
  3
  Telefon:
  Samsung Galaxy S7

  MINA ENHETER

  Telefon:
  Samsung Galaxy S7
  Hejsan

  Sitter här och funderar, är det bara jag som tycker att skärpan blir sämre när man zoomar in på en redan tagen bild. Skärpan är väldigt bra när bilden inte är inzoomad.

  Men så fort jag zoomar på ett träd t.ex så tycker jag att skärpan försvinner från bladen och grenar, bilden blir typ ihopsmetad och inte lika skarp som andra telefoner. Samma om jag zoomar in på en skylt som ligger långt ifrån, skylten går inte läsa av från s7an men om jag jämför med en Nexus 5x så går det bra att läsa vad som står på skylten.

  Däremot tycker jag det blir skarpare och bilden blir inte ihopsmetad tycker jag om man tar kort med pro mode och sparar bilden i RAW.
  Kan detta ha något att göra med s7ans image processing?

  Är det någon annan som upplever/tycker detta?

  Tack på förhand
   
  Last edited: 12 jul 2016
 2. Biffy

  Biffy Youth Droid Medlem

  Blev medlem:
  17 feb 2010
  Inlägg:
  131
  Mottagna gillanden:
  2

  MINA ENHETER

  Japp! Jag stör mig också på det och upplevde det inte alls på min gamla S4. Jag har dragit slutsatsen att kameran är kass, men det är kanske mjukvaran som felar när bilden zoomas in?

   
 3. Kingson

  Kingson Senior Droid Medlem

  Blev medlem:
  20 jun 2015
  Inlägg:
  1 032
  Mottagna gillanden:
  543
  Operatör:
  Vimla - Telia - Tele2
  Telefon:
  s20 5g ultra & Iphone 11 pro max

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Vimla - Telia - Tele2
  Telefon:
  s20 5g ultra & Iphone 11 pro max
  Telefon 2:
  Xiaomi Mi Max 3
  Aldrig varit så nöjd med någon kamera som jag är med den i min s7a. Står det inställd på högsta kvalitet ? Enda jag har stört mig på med kameran någon enstaka gång, Är att den kan ha lite svårt med att fokusera, men det är ju bara att vinkla bort den å vinkla tillbaka den så får den bra fokus. Har även stört mig lite lätt på några enstaka gånger, när blixten står på läge "auto" att den använder blixten för sällan, tar en bild, den blir dålig när det är halvmörkt, tar bild på samma motiv men har satt blixten på ON så blir det en toppenbra bild. Det måste ju vara kolsvart för att den ska aktivera blixten när den står på läge auto :/ Men men... Bilderna blir ju bra!
   
  bernard gillar detta.