HJÄLP! Konstigt ljudproblem!

Diskussion i 'Galaxy Z' startad av Dille800, 15 jan 2012.

  1. Dille800

    Dille800 Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 jan 2012
    Inlägg:
    4
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Hallå Swedroid hoppas det är bra med alla, det här ee min första tråd här och tyvärr är det angående ett ljudproblem som jag har fått med min 2 veckors gamla Galaxy R/Z.

    Det är såhär att ljudet försvinner helt från telefonen efter att den har stått på standbyläge ett bra tag. Det har hänt mig två gånger och båda gångerna har varit efter att jag har vaknat upp på morgonen och mobilen har ståt på standbyläge under natten.

    Ljudet kommer tillbaka efter att jag startat om telefonen och jag vet inte om jag ska ta den på service eller avvakta och se om problemet uppstår igen.
    Tacksam för alla svar :)

    BTW: Jag har inte flashat in någon ny kernel, rom eller nåt sådant. Allt är original från fabriken!
     
  2. kochan10

    kochan10 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 aug 2011
    Inlägg:
    421
    Mottagna gillanden:
    59
    Telefon:
    OnePlus 7t Pro

    MINA ENHETER

    Telefon:
    OnePlus 7t Pro
    Konstigt hm...Observera enheten. Om problemet återvänder med jämna mellanrum (tex minst en gång dagligen) kör fabrikåterställning. Om det inte funkar lämna in den på service.

    Problemet verkar dock inte vara hårdvarurelaterat ifall omstart fixar det....
     
    Last edited: 15 jan 2012
    Dille800 gillar detta.
  3. Dille800

    Dille800 Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 jan 2012
    Inlägg:
    4
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Jepp jag får väl avvakta och se :)
    Tack för tipset.