koppling mw600 -mini pro

Diskussion i 'X10 Mini/Mini Pro' startad av 1Ma, 29 aug 2010.

  1. 1Ma

    1Ma Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 jul 2010
    Inlägg:
    22
    Mottagna gillanden:
    2

    MINA ENHETER

    problem med headset mw600 och kopplingen till musikspelaren. Headsetet kopplas till telefonen och när samtal kommer så går det till headsetet men när man skall använda musikspelaren så spelas musiken via telefonens högtalare, vilket är mycket irriterande.

    jag har startat om telefonen, anslutit och tagit bort headsetet och försökt ansluta på nytt med samma resultat.

    Vad kan jag göra annorlunda?
     
  2. bengbeng

    bengbeng Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 jul 2010
    Inlägg:
    288
    Mottagna gillanden:
    18

    MINA ENHETER

    tryck på play på headsetet efter ett samtal.. d brukar hjälpa... dock så byter den fortfarande inte låt automatisk på spotify när man har mw600 ikopplat.. störande!
     
  3. SweZor

    SweZor Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    18 jul 2010
    Inlägg:
    45
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Verkar lite buggigt med kopplingen mellan m600 och X10mini pro. hade själv problem med att den visades som fullt uppkopplad i telefonen, men musikspelaren fungerade inte, eller att kommandona laggade, det jag gjorde för att lösa det var att köra en fabriksåterställning på headsettet, finns instruktioner i manualen... Fortfarande lite laggigt dock...
     
  4. 1Ma

    1Ma Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 jul 2010
    Inlägg:
    22
    Mottagna gillanden:
    2

    MINA ENHETER

    Tack, skall testa en återställning!
     
  5. Oden47

    Oden47 Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 sept 2010
    Inlägg:
    6
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Hej!
    Har samma och det funkar till 100%, alltid.