Problem: Krångel med Motorola RAZR, SNÄLLA HJÄLP MIG!

Diskussion i 'RAZR - Allmänt' startad av Rosaramen, 29 dec 2012.

 1. Rosaramen

  Rosaramen Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  29 dec 2012
  Inlägg:
  6
  Mottagna gillanden:
  0

  MINA ENHETER

  Hejsan!

  Jag har sedan jag skaffade min telefon (för ca 6 måndader sen, då 2 månader gammal) varit väldigt nöjd med den, men sedan en tid haft krångel med den.

  Den har fått otroligt dålig batteritid, vid normal eller lite användning behöver den laddas minst en gång per dag (den laddas alltid varje natt), vid mer användning, fler gånger.

  Den har också börjat krånglat vid uppstart. Det kommer upp en ruta "aktiviteten Android system slutade fungera" och två alternativ, ett av dem är "tvinga stängning", det andra kommer jag inte ihåg nu. Sedan får den inte kontakt med simkortet (se bild nedan), ibland fixar de sig av sig självt efter nån minut, ibland när man startat om den eller tagit ur och satt i simkortet igen.

  Idag har den dock krånglat jättelänge, jag kollade på telefonen runt 20.30, då väntade jag ett sms och undrade varför det inte kom. Då såg telefonen ut som nedan. Jag har sedan dess testat att stänga av och sätta på den igen, tagit ur simkortet och startat om den (power+volymknapparna inhållna) flera gånger utan resultat.

  Någon som vet vad jag ska göra eller varit med om något liknande? Är det enda jag kan göra att skicka in den?

  Kan också tillägga att tappats i golvet ett flertal gånger, dock har både jag och han som hade den innan mig haft skydd på den hela tiden (skal och skärmplast, så utåt sett är den felfri.

  Skulle bli otroligt glad om någon kunde hjälpa mig med detta! :D
   

  Bifogade filer:

 2. Fenster78

  Fenster78 Kid Droid Medlem

  Blev medlem:
  2 mar 2011
  Inlägg:
  65
  Mottagna gillanden:
  21

  MINA ENHETER

  Nån batterislukande app kanske. Ser ut som du har advanced task killer installerad. Bort med den, drar bara mer batteri. Om inget annat hjälper rekommenderar jag en factory data reset. Angående sim-kortet, har du testat med ett annat sim? Kanske dags att beställa nytt? Hursomhelst lite grejer att prova innan du skickar in den. Lycka till

  Skickat från min XT910 via Tapatalk 2
   
 3. ASR

  ASR Professional Droid Medlem

  Blev medlem:
  15 mar 2012
  Inlägg:
  3 330
  Mottagna gillanden:
  729
  Telefon:
  Galaxy S9

  MINA ENHETER

  Telefon:
  Galaxy S9
  Det jag rekommenderar är en fabriksåterställning. Och se till att uppdatera telefonen till ICS via inställningar ->om telefon -> systemuppdateringar och sedan söker den efter uppdateringen och laddar ner den själv.

  Precis som Fenster78 skriver, använd inte någon jäkla task killer, den segar bara ner telefonen.

  PS. Det räcker med en tråd om ditt problem ds
   
  Last edited: 30 dec 2012
 4. Rosaramen

  Rosaramen Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  29 dec 2012
  Inlägg:
  6
  Mottagna gillanden:
  0

  MINA ENHETER

  Tack för allt i alla fall! Ska testa detta då den fortfarande inte fungerar som den ska. Haha, får tänka på det till nästa gång, ville bara ha svar fort :)
   
 5. multikp500

  multikp500 Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  22 mar 2012
  Inlägg:
  267
  Mottagna gillanden:
  18

  MINA ENHETER

  MÅNGA HAR HAFT samma problem på razrn.Det finns många många problem till med den. fast många av de har fixats efter ics uppdateringen. så det bli nog bättre om du uppdaterar till ics