Market nedladdning

Diskussion i 'Xperia X10 (2010)' startad av OveBra, 19 jun 2011.

  1. OveBra

    OveBra Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 jun 2011
    Inlägg:
    2
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    I min Xperia X10 har nedladdning av Market produkter slutat fungera. Finns det tips utan att behöva om formatera telefonen?
     
  2. Larss00n80

    Larss00n80 Bannlyst Bannlyst

    Blev medlem:
    26 jan 2011
    Inlägg:
    1 624
    Mottagna gillanden:
    186

    MINA ENHETER

    Rensa cache och data förr market? Inställ > Applikationer > Market > rensa
     
    OveBra gillar detta.
  3. OveBra

    OveBra Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 jun 2011
    Inlägg:
    2
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Tack för tipset. Tyvärr funkade inte detta, finns det mer saker att prova?
     
  4. Nagarebozhi

    Nagarebozhi Android Apprentice Medlem

    Blev medlem:
    6 sept 2010
    Inlägg:
    4 379
    Mottagna gillanden:
    675

    MINA ENHETER

    Vad är det som händer då? Avbryts nedladdning? Eller pausas den och sen försvinner? Eller startar den inte överhuvud taget?

    Vilken version på Market har du?
    Har du testat om det blir någon skillnad att ladda ner med wifi/3g

    Startat om mobilen och tagit ut sim och batteri i 5min? Och sen testat igen?

    Logga ut från gmail kontot på mobilen och sen logga in?

    Funkar inget av detta så vette sjutton vad problemet är, kan bara något problem hos google men jag har inga problem så då kanske ända att är att återställa i seus

    Sent from my Sony Ericsson Xperia™ phone
     
  5. Swe_Linko

    Swe_Linko Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    29 sept 2010
    Inlägg:
    46
    Mottagna gillanden:
    3

    MINA ENHETER

    Jag hade samma problem med CM6 v006. Nu kör jag CM6 v007 och market fungerar fint.
     
  6. arke

    arke Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    2 jun 2011
    Inlägg:
    83
    Mottagna gillanden:
    19

    MINA ENHETER

    Jag hade samma problem på en stund, kontaktat SE Customer Chat Servicen. Dom sagde jag skulle göre en Factory reset. Det gjorde jag, men det verket inte, så sagde de det samma som Google support "Clear Cahce, Remove updates" etc. som inte häller hade fungerat.

    Etter 1 dag med problemegna, löste det seg av seg själv. Väldig konstigt problem.