Mobil fotoskrivare

Diskussion i 'Övriga tillbehör' startad av Roggert, 25 nov 2021 kl 11:33.

 1. Roggert

  Roggert Youth Droid Medlem

  Blev medlem:
  2 dec 2016
  Inlägg:
  139
  Mottagna gillanden:
  161
  Telefon:
  Xiaomi Mi9

  MINA ENHETER

  Telefon:
  Xiaomi Mi9
  Platta:
  Mi Pad 3
  Min dotter har på önskelistan en polaroidkamera, det är väl en kul grej tänker jag men väldigt opraktisk. Därför funderar jag istället på en lite mobil fotoskrivare. Är det någon som har erfarenhet av dessa?

  Just nu lutar jag åt att köpa en Polaroid Hi-print. Den har visserligen ganska dyra fotopapper, men verkar ge betydligt bättre utskrifter. De kör inte med vanliga zinc-papper vad det verkar och jag antar att dessa inte heller funkar i just denna skrivaren.

  Vilka andra alternativ ser ni och vad är fördelarna och nackdelarna med dessa?
   
 2. jogge

  jogge Adult Droid Medlem

  Blev medlem:
  22 nov 2012
  Inlägg:
  709
  Mottagna gillanden:
  420

  MINA ENHETER

  Min dotter var oxo sugen på en polaroidkamera och som teknikpappa funderade jag oxo på en mobil skrivare ist, men frågade henne vad som var syftet med det hela.
  Grejen är att en polaroid kamera ger ju EN analog "just nu bild", den är inte redigerad, det finns inga kopior, den går inte att lägga på facebook osv. detta ger en äkthet och "ta på " känsla som många av dagens uppkopplade ungdomar uppskattar.
  Bara känslan av att ta en bild helt analogt och se den sakta växa fram framför dina ögon, är något som även jag kan uppskatta, nörd som jag är.
   
  Asawi, F-Forward och Roggert gillar detta.