1. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Samtalsproblem

Diskussion i 'Hero' startad av sajgoo, 27 sept 2010.

 1. sajgoo

  sajgoo Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  1 jul 2010
  Inlägg:
  5
  Mottagna gillanden:
  0

  MINA ENHETER

  Tjosan på er, nu är det så att när jag pratar i min kära hjälte mer än ca 5 minuter så får den för sig att göra så det låter som om jag står 100 meter från telefonen, enligt beskrivningarna jag fått, men detta går över på 20~ sekunder, så det är inte världens största problem, men har detta hänt någon annan och finns det något att göra åt det? Läste i Milestone forumet att det ska ha med brusreduceringen att göra, men detta händer även när jag sitter tyst och bara pratar, så det borde inte ha med det att göra kan tyckas.

  Antar att det finns trådar om detta, men hittade ingen ang. hjälten, men om så finns mottages gärna en länk så kan denna tråd låsas.
   
 2. nkewk

  nkewk Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  21 aug 2010
  Inlägg:
  321
  Mottagna gillanden:
  1

  MINA ENHETER

  Inte en aning faktiskt men annars kontakta operatören!
   
 3. Tomas.H

  Tomas.H Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  29 nov 2012
  Inlägg:
  3
  Mottagna gillanden:
  0

  MINA ENHETER

  100m från mobilen

  Har upplevt samma sak men bara vid enstaka tillfällen. Den jag pratar med hör mej jättesvagt, som att jag är långt långt från mobilen men sen kommer jag tillbaks efter en några sekunder. Jag brukar beskylla nätet för sånt fast jag vet inte om det stämmer. Sen är det ju komplexa system i mobiler, så det kan ju vara nån liten bugg i programvaran som ställer till det. :ehm: