1. Mobilabonnemang: Välj kampanj som passar dig bäst! 4 månader till halva priset eller 2 månader till halva priset och 50 GB (giltigt i 12 månader). Ingen bindningstid & fria samtal ingår i alla abonnemang.
  Stäng notis
 2. Stäng notis
 3. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 4. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
 9. Stäng notis

Scanna in svarsrad från tipspromenad via mobilen?

Diskussion i 'Applikationer' startad av Nordivan81, 12 sept 2012.

 1. Nordivan81

  Nordivan81 Baby Droid Medlem

  Blev medlem:
  13 jan 2011
  Inlägg:
  23
  Mottagna gillanden:
  1
  Telefon:
  HTC U12+

  MINA ENHETER

  Telefon:
  HTC U12+
  Hej, vi är ett gäng föreningar som ordnar en tipspromenad där deltagarna får gå en runda och svara på lite frågor en helt vanligt tipspromenad med andra ord. När sedan deltagarna kommer tillbaka så lämnar de in sin svarslapp och så lägger vi en rättningsmall över för att kolla hur många rätt de har osv. Eftersom man idag via mobilens kamera kan scanna in document, streckkoder och visitkort så tänkte jag att rättningen borde man ju kunna göra via smartphonen på något sätt. Tänk att man har en mall i mobilen med rätt rad och så scannar man varje lapp där rätt rad sedanjämförs med deltagarens inscannade rad. Skulle detta vara möjligt att genomföra och is så fall finns det någon app idag som fixar det.

  Skrev ett liknande inlägg under tråden Applikatoner för föreningar/organisationer men lägger det i en egen tråd istället då det inte riktigt är samma.