1. Fello: Dubbel Surf så länge du är kund hos oss!
    Stäng notis
  2. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
    Stäng notis

Problem: Simkorts problem

Diskussion i 'Axon 7 / Axon 7 Mini' startad av Butcherswe, 22 mar 2017.

  1. Butcherswe

    Butcherswe Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 aug 2010
    Inlägg:
    160
    Mottagna gillanden:
    15

    MINA ENHETER

    Haft problem med mitt simkort ifrån halebop med att telefonen tappar bort den typ 1 till 2 gånger om dygnet, det började för ca 4 veckor sedan, idag fick jag hem ett nytt simkort då hoppar den på och av var tredje sekund ungefär(se bilderna) satt in simkortet i min gamla Z2 och där är det inga problem..
    Kör på 7.1.1 läckta
    Mig Magnus Möller
     

    Bifogade filer:

  2. bernard

    bernard Droidmin Moderator

    Blev medlem:
    14 maj 2009
    Inlägg:
    25 757
    Mottagna gillanden:
    21 407
    Operatör:
    Vimla!
    Telefon:
    Google Pixel 3

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Vimla!
    Telefon:
    Google Pixel 3
    ROM:
    Stock
    Telefon 2:
    OnePlus 6
    ROM:
    Oxyogen Stock
    Platta:
    Google Pixelbook
    Övrigt:
    Galaxy Watch, Fossil SportWatch (2018)
    Hfm, om du köra betafirmware ligger nog förklaringen där. Förmodligen instabila drivrutiner. Testat att återgå till stabil firmware?
     
  3. DetteMan

    DetteMan Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 mar 2010
    Inlägg:
    243
    Mottagna gillanden:
    34

    MINA ENHETER

    Jag har inga problem med detta. Har också halebop och 7.1.1. Har du provat att sätta sim-kortet i den andra slotten?
     
  4. Butcherswe

    Butcherswe Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 aug 2010
    Inlägg:
    160
    Mottagna gillanden:
    15

    MINA ENHETER

    Japp provat båda slotten, ingen skillnad ska prova med ett comviq kort ikväll
     
  5. Butcherswe

    Butcherswe Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 aug 2010
    Inlägg:
    160
    Mottagna gillanden:
    15

    MINA ENHETER

    Finns det någon bra guide att gå tillbaka till B10? Isf kan jag testa det
     
  6. Butcherswe

    Butcherswe Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 aug 2010
    Inlägg:
    160
    Mottagna gillanden:
    15

    MINA ENHETER

    Hmm comviq kortet funkar, misstänker att det är något skumt med Halebop kortet men konstigt att det funkar på min gamla sony z2
     

    Bifogade filer:

  7. Fraz

    Fraz Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 jul 2015
    Inlägg:
    263
    Mottagna gillanden:
    199
    Telefon:
    Sony Xperia XZ3

    MINA ENHETER

    Telefon:
    Sony Xperia XZ3
    Telefon 2:
    Xiaomi Mi Max 3
    Platta:
    Huawei Mediapad M5 8,4"
    Ladda ner B10 zip filen från ZTEs hemsida, lägg den i rotkatalogen på /sdcard partitionen. Stäng av luren, starta i Recovery (starta luren med vol+ intryckt). Vet ej om du behöver göra en wipe, men kanske säkrast. Annars bara "Apply update from SD card".
     
    Butcherswe gillar detta.
  8. jmkhenka

    jmkhenka Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 mar 2010
    Inlägg:
    342
    Mottagna gillanden:
    78

    MINA ENHETER

    Jag hade samma problem med 7.1.1 - dubbla sim funkar inte alls (telia/telavox och halebop).

    Rullade tillbaka till 6.0.1 baserade B8 eller va det var och då funkar det.

    7.1.1 är beta och många problem med den firmwaren. Ska komma en B02 av 7.1.1 snart (enligt tyska ZTE för en dag sedan) som kanske fixar lite problem. Men N har en ny radio och det är nog där problemet är.

    Så klaga inte på buggar om du kör inofficel firmware. Min var B06 när jag fick den och där hade den varit kvar om jag inte uppdaterat manuellt. Finns nog anledningar för det.
     
  9. DetteMan

    DetteMan Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 mar 2010
    Inlägg:
    243
    Mottagna gillanden:
    34

    MINA ENHETER

    Nu är ju inte 7.1.1 inofficiell. Så vi har nog all rätt att klaga. Dock så har inte jag några problem med just detta.
     
  10. Butcherswe

    Butcherswe Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 aug 2010
    Inlägg:
    160
    Mottagna gillanden:
    15

    MINA ENHETER

    Om du läste mitt inlägg så börja det för 4 veckor sedan, redan på B10 då läckta inte fanns då...
    Men det är tydligen ett känt fel då zte sagt att man ska ta ur simkort(en) vid uppgradering via update.zip
    Gjorde så och Inga prob efter det