Övrigt: Snabba frågor, snabba svar | P10 / P10 Plus

Diskussion i 'P10-serien' startad av Swedroid, 21 mar 2017.

  1. wenom666

    wenom666 Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    8 nov 2011
    Inlägg:
    2 633
    Mottagna gillanden:
    1 480
    Operatör:
    Comviq
    Telefon:
    Huawei Mate 10 Pro

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Comviq
    Telefon:
    Huawei Mate 10 Pro
    ROM:
    BLA-L29C432
    Samma är i min Mate 9 Pro med Oreo, tror inte man kan ta bort SwiftKey längre.
     
    Snapphane och chraist gillar detta.
  2. malajo

    malajo Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    14 maj 2010
    Inlägg:
    1 681
    Mottagna gillanden:
    121

    MINA ENHETER

    Det e väl bara installera ett annat tangentbord?
     
  3. wenom666

    wenom666 Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    8 nov 2011
    Inlägg:
    2 633
    Mottagna gillanden:
    1 480
    Operatör:
    Comviq
    Telefon:
    Huawei Mate 10 Pro

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Comviq
    Telefon:
    Huawei Mate 10 Pro
    ROM:
    BLA-L29C432
    Självklart går det bra, jag kör Google. Ville bara säga att funktionen att ta bort SwiftKey i Oreo är nu borttaget.
     
  4. Snapphane

    Snapphane Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    27 jun 2010
    Inlägg:
    721
    Mottagna gillanden:
    232
    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Huawei P20 Pro

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Huawei P20 Pro
    Platta 2:
    Huawei T3 10
    Övrigt:
    TicWatch E
    Precis, har inget emot att appar är förinstallerade men vill kunna ta bort eller åtminstone köra disable. Nu ligger Swiftkey och kräver uppdateringar och har sig.
     
  5. Templo

    Templo Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    14 apr 2011
    Inlägg:
    158
    Mottagna gillanden:
    14
    Telefon:
    Huawei P10

    MINA ENHETER

    Telefon:
    Huawei P10
    Telefon 2:
    Marshall London
    Info:
    Musikspelare
    Platta:
    Lenovo Yoga 3
    Info:
    Frugans leksak
    Vet inte om det hör till här men en liten tips. USB kontakt började tappa kontakt för nån vecka sen och det blev värre och värre. Var tvungen att inte röra telefonen alls när den laddas annars tappar den kontakten. Imorse var den på 30 % trots att den laddades hela natten. Nu måste jag skicka den, tänkte jag men tog en titt med ficklampa in i USB ingången och såg något konstigt inne i den. Tog en nål och började skrapa försiktigt och det visade sig att det var en jäkla massa damm inne som pressades samman när kabeln kördes in och så byggdes det på. Skrapade försiktigt bort allt skit och nu fungerar det normalt.
     
    Snapphane och chraist gillar detta.
  6. malajo

    malajo Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    14 maj 2010
    Inlägg:
    1 681
    Mottagna gillanden:
    121

    MINA ENHETER

    Fast det e nog smartare att ta nått som inte leder ström, typ en tandpetare eller liknande
     
    chraist gillar detta.
  7. Templo

    Templo Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    14 apr 2011
    Inlägg:
    158
    Mottagna gillanden:
    14
    Telefon:
    Huawei P10

    MINA ENHETER

    Telefon:
    Huawei P10
    Telefon 2:
    Marshall London
    Info:
    Musikspelare
    Platta:
    Lenovo Yoga 3
    Info:
    Frugans leksak
    Visst försökte jag med tandpetare men faran är att den går sönder och fastnar.
    Telefonen var i alla fall avstängd.
     
  8. Templo

    Templo Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    14 apr 2011
    Inlägg:
    158
    Mottagna gillanden:
    14
    Telefon:
    Huawei P10

    MINA ENHETER

    Telefon:
    Huawei P10
    Telefon 2:
    Marshall London
    Info:
    Musikspelare
    Platta:
    Lenovo Yoga 3
    Info:
    Frugans leksak
    Eller kan man säga så här, hitta något tunt och fast som inte leder ström och rengör ingången?
     
    Snapphane gillar detta.
  9. KiloEterna

    KiloEterna Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 feb 2014
    Inlägg:
    735
    Mottagna gillanden:
    220
    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10
    Platta:
    Samsung Galaxy Tab 10.1
    Ska man ha två ikoner för VoWiFi? Eller är det en bugg? Det irriterar mig som fan :P
     

    Bifogade filer:

  10. chraist

    chraist Replicant Moderator

    Blev medlem:
    11 aug 2011
    Inlägg:
    7 055
    Mottagna gillanden:
    5 998
    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Samsung Galaxy S10 Plus

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Samsung Galaxy S10 Plus
    Vad menar du med två, ser en ikon för VoWifi?

    Eller menar du ikon för både wifi och VoWifi? Om så så ja det ska vara så.
     
  11. KiloEterna

    KiloEterna Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 feb 2014
    Inlägg:
    735
    Mottagna gillanden:
    220
    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10
    Platta:
    Samsung Galaxy Tab 10.1
    Det var det sistnämnda jag menade. Trist, tycker det borde räckt med en.
     
  12. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    20 348
    Mottagna gillanden:
    9 352
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Du ska dock kunna ta bort ikonen som är bredvid dem andra ikonerna. Vet dock inte vart man gör det i EMUI
     
  13. chraist

    chraist Replicant Moderator

    Blev medlem:
    11 aug 2011
    Inlägg:
    7 055
    Mottagna gillanden:
    5 998
    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Samsung Galaxy S10 Plus

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Samsung Galaxy S10 Plus
    Operatörsnamn kan döljas, vet ej om "wi-fi" med följer med bort i "Halebop Wi-fi".

    Görs under inställningar / appar och meddelanden / meddelanden & statusfält.

    IMG_20180330_171046.jpg


    Är det NFC du tänker på så är det under inställningar / enhetanslutning.
     
  14. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    20 348
    Mottagna gillanden:
    9 352
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Jag tänkte inte på operatörsnamnet, utan på VoWi-Fi ikonen. Jag kan stänga av o på det här
    [​IMG]
    Borde finnas i EMUI också
     
  15. KiloEterna

    KiloEterna Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 feb 2014
    Inlägg:
    735
    Mottagna gillanden:
    220
    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10
    Platta:
    Samsung Galaxy Tab 10.1
    Wi-Fi försvann med, så får göra så! Tack :)

    Hittade inget om det, tyvärr.
     
    chraist gillar detta.
  16. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    20 348
    Mottagna gillanden:
    9 352
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Hmm, vet @chraist@chraist något om det jag skickade bild på finns i EMUI
     
  17. chraist

    chraist Replicant Moderator

    Blev medlem:
    11 aug 2011
    Inlägg:
    7 055
    Mottagna gillanden:
    5 998
    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Samsung Galaxy S10 Plus

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Samsung Galaxy S10 Plus
    Har för mig jag sett det, men frågan är om det var innan Oreo. Kan även blanda ihop det med mina Nexus. Där finns det vet jag. Får återkomma när jag får lite tid över att kolla helt enkelt :-)
     
    KiloEterna gillar detta.
  18. KiloEterna

    KiloEterna Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 feb 2014
    Inlägg:
    735
    Mottagna gillanden:
    220
    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Halebop
    Telefon:
    Huawei P10
    Platta:
    Samsung Galaxy Tab 10.1
    Jag sökte i inställningar och hittade inget, måste varit innan Oreo.
     
    chraist gillar detta.
  19. SvanteD

    SvanteD Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 apr 2010
    Inlägg:
    84
    Mottagna gillanden:
    8

    MINA ENHETER

    Någon som har bekymmer med att slå på bluetooth?
    Senaste två veckorna har det sakta uppkommit tillfällen för mig när jag inte kan slå på bluetooth.
    Först hände det bara någon gång men nu är det ju flera dagar i rad..
    Enda lösningen har varit att starta om telefonen.
    Har ej gjort återställning än.
     
  20. Snapphane

    Snapphane Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    27 jun 2010
    Inlägg:
    721
    Mottagna gillanden:
    232
    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Huawei P20 Pro

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Huawei P20 Pro
    Platta 2:
    Huawei T3 10
    Övrigt:
    TicWatch E
    Tycker bluetooth buggar på alla telefoner och plattor jag använt. När den inte vill får man snällt starta om.