Fråga: Snabba frågor, snabba svar Samsung Galaxy S8

Diskussion i 'Galaxy S8 - Allmänt' startad av Swedroid, 11 mar 2017.

  1. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Vart hittar man platshistoriken? Vad går den då på? Wifi är ju anslutet men blåtand är alltid avstängt


    Hittade platshistoriken å den är påslagen
     
  2. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    19 831
    Mottagna gillanden:
    8 863
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Du ska kunna hitta Platshistorik under där du aktiverar/stänger av Plats (GPS). Den kan gå på Wi-Fi och Bluetooth skanning, samt även via mobilnätet
     
  3. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Den är på hög.

    Får väl leva med problemet helt enkelt, inte hela världen :)
     
  4. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    19 831
    Mottagna gillanden:
    8 863
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Ja, men när du gått in i menyn Plats, så längre ner, så ska du hitta Google Platshistorik, tyck på den, så kommer du komma till ett ställa där du kan stänga av eller på Platshistoriken
     
  5. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Jo de var också påslaget :)

    Provade sätta lite mer kordinatpunkter, får prova med de
     
  6. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    19 831
    Mottagna gillanden:
    8 863
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Ah, okej. Ja, då är det nog inte mycket mer. Du kanske bor också lite mer utanför by/stad? Då blir det också svårare o bestämma vart du är :)
     
  7. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Nybyggt område i en liten stad, kan ju vara Google Maps som inte riktigt vet vart jag bor heller.
     
  8. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    19 831
    Mottagna gillanden:
    8 863
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Om det är nybyggt område så kan det absolut vara så att Google inte riktigt vet vart din adress är, o då är det ju svårare :)
     
  9. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Ja säkert. Men tack för all hjälp iaf
     
  10. cjb

    cjb Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 jan 2011
    Inlägg:
    1 343
    Mottagna gillanden:
    345
    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Galaxy S21 5G; Galaxy S10e

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Galaxy S21 5G; Galaxy S10e
    Har du inte wifi hemma?
    Lägg till det i smart lock istället för koordinater så håller den sig olåst så länge den ansluten till din wifi hemma.
     
  11. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Ser inte de alternativet? Har bara dom här å välja mellan.[​IMG]
     
  12. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    19 831
    Mottagna gillanden:
    8 863
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Om inte Samsung lagt till Wi-Fi nät val själv, så har det aldrig funnits i Android
    Se ovan
     
  13. Fredriks

    Fredriks Android Medlem

    Blev medlem:
    9 jun 2010
    Inlägg:
    5 620
    Mottagna gillanden:
    1 565

    MINA ENHETER

    Har också använt smart lock baserat på plats men någonting har hänt med den funktionen. I början var den klockren men efter någon uppdatering hände det något. Jag kunde så inte använda hem positionen längre då den inte fattade att jag var hemma
     
  14. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Har för mig att de försvann med Oreo uppdateringen, tror jag läste de här i forumet
     
  15. cjb

    cjb Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 jan 2011
    Inlägg:
    1 343
    Mottagna gillanden:
    345
    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Galaxy S21 5G; Galaxy S10e

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Telenor
    Telefon:
    Galaxy S21 5G; Galaxy S10e
    Hmm, trodde faktiskt man kunde göra det via betrodda enheter.
     
  16. swiftier

    swiftier Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 aug 2010
    Inlägg:
    395
    Mottagna gillanden:
    38

    MINA ENHETER

    Tyvärr så går de inte, hade varit en grym funktion :)
     
  17. paulreedsmith

    paulreedsmith Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    21 sept 2011
    Inlägg:
    1 245
    Mottagna gillanden:
    299

    MINA ENHETER

    Hör och häpna, fipplade lite med upplösningarna och tycker jag ser en ganska tydlig skillnad på full HD+ och WQHD+ Kör på högsta upplösningen nu, men tycker telefonen är segare. Har gått som smör innan men nu hackar det lite här och där och andra små konstigheter. Någon som upplevt liknande? Vad kör ni för upplösning?
     
  18. R3b0rn

    R3b0rn Impartial Droid Moderator

    Blev medlem:
    11 apr 2010
    Inlägg:
    4 496
    Mottagna gillanden:
    4 819
    Operatör:
    Tre
    Telefon:
    Samsung Galaxy s21 Ultra

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tre
    Telefon:
    Samsung Galaxy s21 Ultra
    ROM:
    Stock
    Platta:
    MSI GP66 - RTX3070 - 2TB
    Du får tänka på att telefonen måste skyffla dubbla pixlar till skärmen så det tar stryk på hårdvaran så sett. Sen är tyvärr inte Samsungs gränssnitt det kvickaste...
     
    jnsson gillar detta.
  19. difference

    difference Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    8 okt 2009
    Inlägg:
    2 914
    Mottagna gillanden:
    592
    Operatör:
    Telia
    Telefon:
    Galaxy S10

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Telia
    Telefon:
    Galaxy S10
    Platta:
    Galaxy Tab A 10.1
    Har alltid kört maxupplösning. Men kör också game mode för att telefonen ska använda maximalt med resurser hela tiden. Flyter på så bra så.
     
    inact_0030 och R3b0rn gillar detta.
  20. inact_0030

    inact_0030 Guest

    Instämmer med att Game mode verkligen sätter fart på gränssnittet, inte minsta seghet här!