Sökes: Utvecklare till Androidbaserad startup i Stockholm

Diskussion i 'Jobb och tjänster' startad av Thing, 22 nov 2016.

 1. Thing

  Thing Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  21 nov 2016
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  3
  Hej,

  Mitt namn är William Dahlheim och jag och mitt team har tagit fram en launcher som vi kallar Thing (se https://thing.se och https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thing.launcher samt en tråd här på Swedroid https://swedroid.se/thing-launcher-ar-en-ny-svensk-hemskarmsapp-med-inbyggd-automatisering/). Vi försöker tänka om mobil UX genom att å ena sidan kurera användarens appar och visa de appar användaren är mest trolig att vilja ha över tid, samt å andra sidan låta användaren sömlöst koppla upp sig mot ett flertal funktioner och tjänster i ett enhetligt UI.

  Vi letar efter personer med brinnande intresse för att programmera galna lösningar för Android, API:er, ML, NLP och alla roliga buzzwords man kan tänka sig - någon som vill växa med oss och ha helt sjukt roligt medan vi gör det. Vi behöver skala upp hela vår stack och utveckla nya funktioner löpande.

  Vi sitter i centrala Stockholm och smider bisarra planer på hur vi kan bli bättre än alla andra och leverera nästa generations UX och grymma B2B-lösningar. Remote fungerar lika bra. Personkemi är a och o - pinga här eller maila mig direkt på [email protected] eller ring på 0708773210.

  Vi försöker hålla det mesta på engelska och gillar Slack. Har du en plattform du föredrar eller som kan komplettera? IRC? Flaskpost? Toppen, vi kör på det! Har du en vän eller tio som också vill hänga med? Alla är välkomna.

  Hör av er!

  /William
   

  Bifogade filer:

  Last edited: 5 jan 2017
  torbjorn, indika och bernard gillar detta.