Problem: Ström i chassit när telefonen laddas Z1

Diskussion i 'Xperia Z1 - Allmänt' startad av mangie, 2 okt 2014.

  1. mangie

    mangie Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 maj 2013
    Inlägg:
    82
    Mottagna gillanden:
    8

    MINA ENHETER

    När jag har telefonen i laddningsstället känner jag ett svagt pirr när jag tar i aluminiumramen. Någon annan som har märkt av det?
     
  2. pacmeyer

    pacmeyer Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 jul 2014
    Inlägg:
    1 884
    Mottagna gillanden:
    583

    MINA ENHETER

    Kan väl omöjligt vara som det ska.
     
  3. svenix

    svenix Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    29 apr 2011
    Inlägg:
    2 863
    Mottagna gillanden:
    3 689
    Operatör:
    Fello
    Telefon:
    LG G7

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Fello
    Telefon:
    LG G7
    Platta:
    Samsung Note 8.0
    Originalladdare eller nån billig skit?
    Många piratladdare har stora brister i elsäkerheten.
     
  4. mangie

    mangie Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 maj 2013
    Inlägg:
    82
    Mottagna gillanden:
    8

    MINA ENHETER

    Det är nog en piratladdare, (själva laddaren, inte laddstället, det är original) men jag testade även med en original iphoneladdare, och det var samma sak då, fast mindre.
     
  5. Rudizz

    Rudizz Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 maj 2011
    Inlägg:
    54
    Mottagna gillanden:
    2

    MINA ENHETER

    Har suttit och provat med mitt eget laddningställ, men kan inte återskapa detta problem. Felanmäl direkt!

    Lycka till  
     
  6. Gnubaver

    Gnubaver Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    10 apr 2011
    Inlägg:
    891
    Mottagna gillanden:
    30

    MINA ENHETER

    Har pirret konstant på min Z1 runt magnetladdnings platsen.
     
  7. EddyMe

    EddyMe Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    13 nov 2013
    Inlägg:
    75
    Mottagna gillanden:
    47

    MINA ENHETER

    Inget på min Z1 med original-laddare