Diskussion: Suunto 7 med Wear OS

Diskussion i 'Övriga tillverkare' startad av ingetminne, 26 jan 2020.

 1. tag

  tag Senior Droid Medlem

  Blev medlem:
  29 jul 2013
  Inlägg:
  1 295
  Mottagna gillanden:
  749
  Operatör:
  Fello
  Telefon:
  Google Pixel 4 XL

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Fello
  Telefon:
  Google Pixel 4 XL
  ROM:
  Egen bygd
  Vet inte någon som skulle pröjsa 3400:-+ för en snapdragon 3100 chips, dom förstörde ju chanserna garanterad med trycka in sådan lagg chips, det hade nog haft bra mycket större chans om det hade åtminstone suttit ett snapdragon 4100, eller 4100+ i den.

  För det där priset hade jag hellre köpt en lagfri ticwatch pro 3 vilket jag har redan gjort om jag var ute efter en wear os klocka, även om de hade bostad klockan till 5000:- men med en snapdragon så hade det varit värt det.
   
 2. kupster

  kupster Adult Droid Medlem

  Blev medlem:
  10 jul 2012
  Inlägg:
  601
  Mottagna gillanden:
  177

  MINA ENHETER

  Du har helt rätt, dock upplevde jag när jag hade den som helt ok.
  I första hand vill jag ha en klocka för att både träna och kunna styra mina smarta prylar.
  Gillade Suuntos intregrering mot Wear OS men det verkar som om Wear OS inte utvecklats speciell på ett år
   
 3. tag

  tag Senior Droid Medlem

  Blev medlem:
  29 jul 2013
  Inlägg:
  1 295
  Mottagna gillanden:
  749
  Operatör:
  Fello
  Telefon:
  Google Pixel 4 XL

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Fello
  Telefon:
  Google Pixel 4 XL
  ROM:
  Egen bygd
  Styra dina smarta enheter går ju snabbare på en lagfri och snabbare assistans med 4100 chipset går riktigt bra, på min Ticwatch Pro 3 går också även snabbare än med Nest Audio, däremot skulle jag aldrig köpa en Wear OS för träning då den är horribelt visst Ticwatch har gjort egna appar som gör det något bättre.

  Google har infört automatiskt igenkänning för aktiviteter igen funkar dock halvdant, men vem vet i framtiden nu efter uppköpet av fitbit så kanske Wear OS blir bättre även i träningsformen, men skulle tvivla.

  De har också löst Okej Google problemet från klockan så den aktiverar assistans men då förstörde det uppriggningen istället.

  i mina ögon är Wear OS ett system för folk som sitter ofta i möten för hur det hanterar notifikationer är klockrent.

  Även om hemstyrningen funkar klockrent så är fortfarande Google Assistans buggig i vissa områden även Assistans på Fitbit är överlägsen med mindre buggar.

  Men många som jag ser kan vara som buggigt vissa kommandon inte funkar kan också ha med att Google Assistans på smartklockor inte finns på svenska, även om man aktivera dubbel språk så funkar det inte klockrent verka ju vara i beta hur länge som helst.

  Det här behöver Google fixa för vara dominerade klocka över typ alla OS.

  DND Sync ett måste det här borde till och med folkhälsomyndigheten fan se till lagstifta förbjud OS om det inte kommer för det förstör ju ens sömn, Wear OS kan jämföras med rökning :P

  Bättre igenkännande av när aktiviteter påbörjas avslutas och vilken typ av form av träning man gör.

  Google Assistans buggarna behöver fixas.

  Förbjud klocktillverkare och skapa klockor på värdelösa chips snacka om dra ner omdömet på Wear OS på chips under 4100 skulle inte ens betala 500:- för en klocka under 4100 allt över är ju överprisat.

  Önskar också att Wear OS har möjlighet ringa upp Pixel Buds, idag så kan den ju typ bara ringa mobiler vilket känns värdelöst.

  Bättre integrering mellan Android, Wear OS, och Pixel Buds In-ears, hela ekosystemet borde vara bra här kan man nämna ett 50 tal förbättringar.

  Listan kan göras lång men det här är nog bland av det viktigast lägga fokus på åtminstone i min åsikt, finns så klart andra kritiska områden förbättra också.
   
  kupster gillar detta.