Problem: Telefonen stängs av när kameran används och blir varm.

Diskussion i 'Galaxy S3 - Allmänt' startad av BGA, 15 apr 2016.

 1. BGA

  BGA Kid Droid Medlem

  Blev medlem:
  15 jul 2012
  Inlägg:
  43
  Mottagna gillanden:
  5

  MINA ENHETER

  Det började med att det kom upp ett felmeddelande när jag tryckte på avtryckaren( ungefär: kameran ur funktion). Googlade felet och gjorde det dom föreslogs. Bl.a rensa cash.
  Sedan blev det som titeln säger - den stängs helt. Ibland startar den själv, ibland måste jag hålla inne knappen tills Samsung trudilutten spelas och ibland måste jag ta ur batteriet för att omstarta. Det är originalkameran som följde med telefonen.
  Har kört Kies 3 som bekräftar att jag har senaste versionen program (firmware?). Var kan jag hitta kameraappen och ominstallera? har försökt avinstallera den men det går inte.
  gt- i9305n
  4.4.4
  Senare lärdom/åtgärd: Telefonen blir varm och det verkar som batteriet dras ur fort, skärmen flimmrar som om spänningen är låg. Har gjort fabriksåterställning sedan fungerar stilbildskameran (hur länge?) , men när jag skulle videofilma hände samma sak igen.
  Hur kan jag bli av med Samsungs medskickade kamera? Om jag måste roota, var hitta en bra beskrivning. Den måste vara enkel o hyfsat säker. Använder bara telefonen till att ringa o fota. Har redan lagt ner för mkt tid på den krånglande kameran. Alternativet för mig är att slänga den o köpa nytt.
   
 2. indika

  indika Custom Android Moderator

  Blev medlem:
  23 okt 2010
  Inlägg:
  4 771
  Mottagna gillanden:
  1 801
  Operatör:
  Hallon
  Telefon:
  OnePlus 3

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Hallon
  Telefon:
  OnePlus 3
  Det låter som att det är överhettningsskyddet som helt sonika stänger av telefonen. Det beror kanske på att du har många appar igång eller att telefonen helt enkelt är såpass gammal att mjukvaran är för tungrodd. Har du testat att fabriksåterställa hela telefonen? Det finns andra kameror du kan använda utan att avinstallera samsungs, här är ett par stycken: https://play.google.com/store/search?q=kamera&c=apps
   
 3. chraist

  chraist Replicant Moderator

  Blev medlem:
  11 aug 2011
  Inlägg:
  6 992
  Mottagna gillanden:
  5 821
  Operatör:
  Halebop
  Telefon:
  Samsung Galaxy S10 Plus

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Halebop
  Telefon:
  Samsung Galaxy S10 Plus
  Det där hände min mor tidigare. Dock utan att använda kameran. Åtgärden var att de bytte moderkortet på den telefonen.

  Fruns gamla s3 blev även den väldigt varm och skärmen kunde flimra innan den tvärdog. Batteriet kunde vara fullt laddat men ändå samma scenario.

  Som sagt låter det som hw fel.

  Skickat från min Nexus 6