Eric Schmidt kallar Motorolas kommande telefoner ”fenomenala”

Postat:
17:38 - 2013-04-16
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
24

Motorolas kommande mobiler kan i bästa fall bli något extra. När Google köpte företaget ärvde sökjätten en pågående produktserie som var tvungen att färdigställas och släppas. De Motorola-telefoner som kommer i år blir därmed de första som tagits fram under Googles ledning.

Som tidigare rapporterats talar högt uppsatte Google-arbetaren Eric Schmidt för närvarande under konferensen Dive Into Mobile. Utöver Androidstatistik har Schmidt även kommenterat Motorolas nya telefoner. Schmidt sa att Motorola har ”en ny serie produkter som är fenomenala” och att vi ska ”vänta och se den nya generationens teknik, den är väldigt imponerande”.

Vid frågan om Motorola kommer släppa andra enheter än mobiler svarade Schmidt att vi ska se på dem som ”telefoner+”. Kan detta vara en subtil antydan om att vi återigen kommer få se telefoner från Motorola som kan förvandlas till andra enheter? Vissa minns säkert Atrix som kunde förvandlas till olika typer av datorer, men istället för nedlagda Webtop som sekundärt system kommer kanske Chrome OS användas?

Det är naturligt ren spekulation och inget som förmodligen är sannolikt i nuläget. Vi har tidigare hört rykten om en ”X Phone” med anpassningsbar hårdvara från Motorola och det ska bli intressant att se vad tillverkaren kommer leverera senare i år.