Flera luckor i senaste ryktet om HTC One Max

Postat:
10:00 - 2013-10-10
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
4

En skribent för en fransk teknikblogg har publicerat en bild på Twitter som eventuellt kan visa specifikationerna för HTCs första phablet, som förväntas heta One Max. Bilden presenteras utan sammanhang eller förklaring till varifrån den här hämtad. Trots det har fotot genererat en rad rubriker som menar att specifikationerna för One Max nu bekräftats.

Det finns snarare indikationer på att vissa av uppgifterna inte alls stämmer. Enligt tabellen kommer One Max ha en 5,9-tumsskärm och väga 130 gram, inklusive batteriet. Trots större skärm än Galaxy Note 3 och vad som förmodas vara en metallkonstruktion sägs den alltså väga lika mycket som 4,3-tummaren One X, vilket är väldigt osannolikt.

Även måtten är galna. One Max påstås mäta 144,5 x 70,5 x 10,6 millimeter. I så fall är enheten över sex millimeter kortare och nästan en centimeter mindre bred än Galaxy Note 3, trots större skärm.

Flera av specifikationerna i listan kan mycket väl stämma då vi hört dessa tidigare. Det framkommer dock inget nytt som inte nämndes redan i mitten av september. Enligt ryktena kommer One Max presenteras på tisdag nästa vecka, den 15:e oktober.

Senaste artiklarna om HTC ONE MAX

→ Se fler artiklar om ämnet