1. Mobilabonnemang: Välj kampanj som passar dig bäst! 4 månader till halva priset eller 2 månader till halva priset och 50 GB (giltigt i 12 månader). Ingen bindningstid & fria samtal ingår i alla abonnemang.
  Stäng notis
 2. Apple har presenterat iOS 16
  Stäng notis
 3. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 4. Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis

Swedroid & Huawei söker testpiloter - bli först att testa Huawei P40

Diskussion i 'P40-serien' startad av Swedroid, 27 mar 2020.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Swedroid

  Swedroid Adult Droid Moderator

  Blev medlem:
  11 jul 2012
  Inlägg:
  555
  Mottagna gillanden:
  715
  Operatör:
  Google Project Fi
  Telefon:
  Google Pixel XL

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Google Project Fi
  Telefon:
  Google Pixel XL
  ROM:
  Vanilla
  I samarbete med Huawei söker vi sex stycken testpiloter som kommer ges möjlighet att bli bland de första i Sverige med att testa Huaweis flaggskeppstelefon P40 Pro.

  Vad innebär det att vara testpilot?
  Som testpilot förväntas du regelbundet dela med dig av dina erfarenheter av telefonen i forumet, för att mot slutet av testperioden lämna ett omdöme (500-1000+ ord) och dela ut ett betyg.

  Testperiod: ~1/4 - 14/4.
  Ersättning: Swedroid ersätter var och en av testpiloterna med 2000 kronor vardera enligt villkoren nedan.

  Jag vill bli testpilot - hur deltar jag?
  Skicka in en intresseanmälan genom att svara på den här tråden med en kort motivering där du beskriver varför du är intresserad av att testa telefonen och varför du blivit en bra testpilot. Ett stort teknikintresse är meriterande, särskilt om du ser dig själv som en early adopter som gärna labbar med ny teknik.

  Villkor:

  • För att delta behöver du vara 18 år eller äldre.
  • Testpiloterna förväntas vara aktiva i forumet och dela med sig av sina erfarenheter under testperiodens gång.
  • Vid testperioden sluts förväntas testpiloterna lämna ett omdöme om ~500 - 1000 st ord.
  • Testpiloterna får låna telefonen i två veckors tid (1/4-14/4). Därefter behöver telefonerna returneras till Huawei inom en veckas tid.
  • Testpiloterna åtar sig att göra sitt bästa för att ta väl hand om telefonerna och se till att de inte skadas (silikonfodral medföljer).
  • Ersättning betalas ut via Swish eller banköverföring så snart telefonen är returnerad och ett omdöme på mellan 500-1000+ ord är publicerat i forumet. Betalning sker genom Swish eller banköverföring.
  • Swedroid kommer att samla in adressuppgifter som behövs för att skicka iväg telefonerna. Dessa uppgifter hanteras enligt Swedroids personuppgiftspolicy.

  Disclaimer: Pilotprogrammet arrangeras på uppdrag av Huawei. Företaget har inget inflytande över testpiloternas texter, inlägg eller slutsatser.
   
  Last edited by a moderator: 27 mar 2020
  tekken, Wiiz, bluppblupp och 6 andra gillar detta.
 2. tojjetok

  tojjetok Professional Droid Medlem

  Blev medlem:
  11 dec 2009
  Inlägg:
  2 459
  Mottagna gillanden:
  2 078
  Operatör:
  Fello
  Telefon:
  13 pro max 256gb

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Fello
  Telefon:
  13 pro max 256gb
  Last edited: 27 mar 2020
  dannejanne gillar detta.
 3. Karmeck

  Karmeck Adult Droid Medlem

  Blev medlem:
  9 jul 2012
  Inlägg:
  652
  Mottagna gillanden:
  130

  MINA ENHETER

  Testar gärna mobilen, brukar köpa det nyaste när ekonomin tillåter. Har en p30 pro idag. Skulle vara intressant att testa kameran och en skärm i 90hz.
  Spelar mycket och undrar hur denna upplevelse påverkas. Att leva utan Google är nog något som går att skriva en del om. Är det så farligt som man tror. Självklart blir jag mer aktiv på forumet för att dela med mig av mina upplevelser.
   
 4. dannejanne

  dannejanne Testpilot: Huawei P40 Medlem

  Blev medlem:
  23 mar 2011
  Inlägg:
  8 657
  Mottagna gillanden:
  7 159
  Telefon:
  Mi 10 Pro, Edge 20

  MINA ENHETER

  Telefon:
  Mi 10 Pro, Edge 20
  Jag vill gärna vara testpilot för en P40 Pro. Jag har ju ett stort intresse för telefoner och Huawei är ett märke som ligger mig varmt om hjärtat och jag har haft ett flertal av deras lurar förut. Med det sagt så är jag givetvis kritiskt tänkande i mitt användande. P40 Pro är nog den mest intressanta telefonen för mig i år och det vore givetvis kul att få en förhandstitt på den och testa den till dess gränser och kameran är det jag är främst intresserad utav då jag också har ett starkt fotointresse och vill pressa den till dess gränser. Jag har testat mycket telefoner och har därför mycket att jämföra med i mitt användande.
   
  kissidor, Mobik och jadand gillar detta.
 5. pacmeyer

  pacmeyer Senior Droid Medlem

  Blev medlem:
  15 jul 2014
  Inlägg:
  1 905
  Mottagna gillanden:
  613

  MINA ENHETER

  Jag skulle gärna testa. Ser mig själv som mycket mobilintresserad och vill gärna testa det nyaste även om en - för teknikintresset ofördelaktig - ”personlig mognad” (läs frugan blir arg om pengarna går till ny teknik) och familj nu gör att pengarna ofta prioriteras på annat.

  Vore mycket spännande att nu komma ifrån iOS en stund och återbekanta mig med både Huawei och android efter flera år på ”andra sidan”. Har tidigare haft flertalet Huawei-telefoner och vore intressant att se vart utvecklingen hamnat efter några år. Att under testperioden rapportera och sedan skriva en liten recension ser jag som en rolig uppgift!
   
 6. CaptainC

  CaptainC Professional Droid Medlem

  Blev medlem:
  25 dec 2009
  Inlägg:
  2 145
  Mottagna gillanden:
  2 304

  MINA ENHETER

  Testar gärna, efter år av samsung och senast op så är jag sugen på att se hur huawei klarar sig utan google.
   
 7. DaeR

  DaeR Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  14 aug 2011
  Inlägg:
  372
  Mottagna gillanden:
  62

  MINA ENHETER

  Efter att ha rockat min mate 20 pro hur länge somhelst, så skulle det vara väldigt kul att få prova något nytt från Huawei och också se hur man klarar sig utan Googles tjänster!

  Skulle också vara kul att se hur mate 20 pro står sig mot den (kamera och batteri främst)
   
 8. RuffyMan

  RuffyMan Testpilot: Huawei P40 Medlem

  Blev medlem:
  2 jun 2010
  Inlägg:
  1 324
  Mottagna gillanden:
  902
  Telefon:
  13 Pro Max & Samsung Note 20 Ultra

  MINA ENHETER

  Telefon:
  13 Pro Max & Samsung Note 20 Ultra
  Jag har lagt ner otroligt mycket tid på att hitta lösningar för att köra appar utan Google framework, har velat få tag på en huawei som kör utan Google men det finns ju inga i Sverige just nu förutom mate 30 som ej säljs här.

  Teknikintresserad och djup kunskap om deGoogle, Google framework och alternativa sätt för att köra appar utan Google tjänster.

  Mitt test och område kommer handla om just appgallery och hur p40 pro kommer funka generellt med appar utan Google framework.

  Mitt mål är att kunna få experimentera, prova olika lösningar för att sedan förmodligen kunna presentera min slutsats om hur användare kommer kunna installera, uppdatera, lösa problem när det gäller Google framework, Google push service för firebase m.m på ett smidigt sätt.

  Dvs, hur bra funkar en huawei lur egentligen utan Google services och vad är alternativen.
   
  kissidor gillar detta.
 9. gooner

  gooner Senior Droid Medlem

  Blev medlem:
  2 mar 2010
  Inlägg:
  1 508
  Mottagna gillanden:
  688
  Operatör:
  Tre

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Tre
  Jag testar gärna telefonen. Jag känner att jag har ett genuint intresse för telefoner och har själv testat de flesta märkena som finns. Jag tekniskt sett grym och är duktig på det mesta. Att få möjligheten att testa detta vore en fantastisk sak och jämföra med de andra telefonerna jag har testat. Är aktiv både här och på XDA i diverse forum :)
   
 10. Pitzi123

  Pitzi123 Youth Droid Medlem

  Blev medlem:
  12 apr 2010
  Inlägg:
  141
  Mottagna gillanden:
  2

  MINA ENHETER

  Har sedan stenåldern varit Ericsson, SonyEricsson och till slut Sony frälst. Detta ända fram till i somras då jag efter lång överläggning med mig själv skiftade till en OnePlus 7 Pro. Har för länge sedan varit testare åt Sony och är beta-testare på flera appar som har den möjligheten, är generellt intresserad av att hela tiden testa nya saker i luren. Alla skriverier om Huawei senaste året har gjort mig tveksam till deras produkter men ändå intresserad så det hade därför varit coolt att testa en P40 och då få bilda mig en egen uppfattning.
   
 11. R3b0rn

  R3b0rn Impartial Droid Moderator

  Blev medlem:
  11 apr 2010
  Inlägg:
  4 883
  Mottagna gillanden:
  6 340
  Operatör:
  Tre
  Telefon:
  iPhone 13 Pro Max 256Gb

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Tre
  Telefon:
  iPhone 13 Pro Max 256Gb
  Platta:
  Lenovo L5P - RTX3070 - 32GB - 2TB
  Jag nominerar @jajo@jajo då jag tycker att han är en av dom absolut kunnigaste när det kommer till mobilkameror på detta forumet. Även hans väldigt nyanserade omdömen som han lämnar på telefoner är i en hel klass för sig. För att inte tala om guider för diverse kamerainställningar med Gcam. Att han även är saklig i sina jämförelser är något jag anser är viktigt för någon som ska testa en mobil, att vara öppen för hela spektrat av mobiltillverkare, vilket jag anser att han är.
  Jag tvekar inte en sekund på att omdömet skulle vara något som platsar i en förstasida på en tech tidning/hemsida.
   
  silverfang, KiloEterna, Mobik och 6 andra gillar detta.
 12. Droid96

  Droid96 Guest

  Tack för nomineringen :)

  Jag är självklart mycket intresserad att testa P40 Pro. Jag använder i dagsläget S20 Ultra SD865 och iPhone 11 Pro Max och det skulle vara väldigt spännande att göra ett kameratest mellan dessa och P40 Pro.

  Särskilt spännande vore det att göra en shoot-out på periskopzoomen. Huawei var ju först med denna design och den var väldigt lyckad i P30 Pro. Hur mycket bättre är den i P40 och hur står den sig mot Samsungs "Space Zoom"?

  Klarar P40 Pro att besegra 11 Pro Max i nattfotografering?

  Om ni väljer mig som testpilot så får ni svaren.
   
  silverfang, enokbengtsson, Mobik och 12 andra gillar detta.
 13. msandstedt

  msandstedt Professional Droid Medlem

  Blev medlem:
  4 mar 2014
  Inlägg:
  2 856
  Mottagna gillanden:
  3 632
  Telefon:
  Iphone 13 Pro

  MINA ENHETER

  Telefon:
  Iphone 13 Pro
  Telefon 2:
  Mi A1
  Info:
  Reserv
  Telefon 3:
  Iphone SE gen2
  Info:
  Arbetstelefon
  Platta:
  iPad Pro 11” M1
  Platta 2:
  Lenovo Yoga Tablet 3 Plus
  ROM:
  Android 7.1
  Övrigt:
  Chromecast 3st, Nest Mini, Nest Audio, Google Tv
  Jag testar gärna P40 Pro. Rattar just nu iPhone 11 Pro efter flera år med Huaweilurar dessförinnan, senast Mate 20 Pro. Kommer göra min jämförelse mot iPhone 11 Pro är intresserad av foto och kommer att jämföra den med nuvarande mobil och hur jag upplever avsaknaden av Googles tjänster.
   
 14. pimmen

  pimmen Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  14 sept 2009
  Inlägg:
  458
  Mottagna gillanden:
  38

  MINA ENHETER

  Jag skulle gärna testa p40, har alltid tyckt att huaweis telefoner varit en kandidat sedan dom kom ut på marknaden.

  Frilansar som fotograf så fotobiten har jag stenkoll på, kör alltid mycket både video och stillbild.

  Har alltid labbat med roms och så tidigare och kört nexus/pixel telefoner tidigare då jag alltid velat ta del av det senaste i mjukvaruväg tidigt.

  Spelar en del när ungarna sover, kollar extremt mycket youtube.
  Skulle väl kalla mig poweruser med högt ställda krav på tekniken.
   
 15. Bohnsack

  Bohnsack Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  27 mar 2020
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Jag testar gärna P40 pro. Just nu har jag en Xiaomi mi9 som jag gillar sjukt bra. Jag tycker det hade varit intressant hur Huawei löst att göra en telefon utan Google och ifall kameran kommer upp i samma kvalité som min mi9.
   
 16. Millwad

  Millwad Senior Droid Medlem

  Blev medlem:
  4 jan 2012
  Inlägg:
  1 554
  Mottagna gillanden:
  1 487
  Telefon:
  Xiaomi 11 Lite 5G NE

  MINA ENHETER

  Telefon:
  Xiaomi 11 Lite 5G NE
  Testar gärna Huawei P40 PRO!
  Har senaste året skrivit flera oberoende recensioner på mobiltelefoner, varav vissa har klassats som high end lurar. Kan länka till dessa om det önskas.

  Har ett stort teknikintresse och har det senaste året testat en hel del lurar och är "up to date" kring nyheter på mobilmarknaden!
   
 17. henrike74

  henrike74 Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  27 mar 2020
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej! Är gärna testpilot. Har haft Android sen Samsung Galaxy (den första som inte ens hette s)

  Är fotonörd och har ett gäng systemkameror och har pga detta kört samtliga Google Pixel varianter. Vore spännande att sätta kameran på prov och se hur den står sig mot Google.

  Är annars tung företagsanvändare med konferenser, mail, chatt osv och ger gärna feedback på hur telefonen funkar i denna kontext.
   
 18. Nicole

  Nicole Testpilot: Huawei P40 Medlem

  Blev medlem:
  22 mar 2014
  Inlägg:
  2 677
  Mottagna gillanden:
  1 163
  Operatör:
  Halebop, Comviq, WiFog
  Telefon:
  Huawei P20 PRO

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Halebop, Comviq, WiFog
  Telefon:
  Huawei P20 PRO
  Info:
  Nova Prime
  Telefon 2:
  Sony Xperia Z1 & Z3c & XZ
  Övrigt:
  Polar Grit X Pro Titan ⌚
  Jag har idag en P20 PRO, jag har aldrig varit så nöjd med en mobil, någonsin! Enda nackdelen är att den är lite tyngre än mina tidigare mobiler, men det är inget problem, allt i mobilen är väl igenomtänkt. Speciellt älskar jag att man kan få mörka menyer och mini-menyn, där man sveper över nav-bar och man kan använda enhandsläge *\0/*

  Jag är "go-to" bland alla mina vänner när det kommer till mobiler.

  Jag vill testa denna för att jag brinner för telefoner, jag älskar att utforska menyer, inställningar och grotta ned mig i mobilen helt, inte bara kameran som de flesta är ute efter :-)

  Jag delar gärna skärmfilmer på min Instagram, när jag hittar nya saker i inställningar mm som kan hjälpa andra. Med andra ord, jag är intresserad av HELA mobilen, jag rootar dem inte, men så långt jag kan använda en mobil så gör jag det, på alla sätt :-)

  Jag är en glad person som fotar allt, jag är mycket ute i skogen och fotar djur, växter och annat. Hemma fotar jag mina katter, så kameran ÄR viktig, men för mig är mobilen så mycket mer då jag älskar att gå igenom allt, i timmar (*_*)

  Jag vill som sagt undersöka hela mobilen allt från om det går att installera egna .APK (EDIT - behövs inte då jag precis såg att Swish kommer till Huawei-store [emoji120]) till om det finns mörkt läge i den [emoji390]
   
  Last edited: 27 mar 2020
 19. Khamees

  Khamees Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  2 maj 2018
  Inlägg:
  3
  Mottagna gillanden:
  1
  Mycket intresserad. Använder mest business appar (Mail, Teams, Yammer, Webex, Office 365 admin, Google authenticator, Microsoft Authenticator, Skype for business) , och använder många APPar på andra språk (Arabiska) , så kan ge omdöme från en annan vinkel än vanligt användare.
   
 20. Maskinen

  Maskinen Baby Droid Medlem

  Blev medlem:
  2 apr 2011
  Inlägg:
  24
  Mottagna gillanden:
  44
  Operatör:
  Halebop
  Telefon:
  Samsung Note 20 Ultra

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Halebop
  Telefon:
  Samsung Note 20 Ultra
  Platta:
  Ipad Pro 9.7
  Kan gärna prova på att bli testpilot för Huawei P40 pro. Har testat en hel del lurar genom åren och har haft en förmåga att hitta åt egenheter i telefonerna, både i hård- och mjukvara. Har aldrig varit inne på Huawei förut och skulle gärna jämföra med t.ex. Samsung där jag ägt de flesta flaggskepp samt en rad av deras mid-range lurar.

  Jag har ett gediget teknikintresse och skulle ge ett omdöme utifrån ett vardagsperspektiv där fotografering av barn, djur och idrott främst skulle testas.
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.