1. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Diskussion: Vimla - var slutar resan?

Diskussion i 'Telenor & Vimla' startad av svenix, 18 nov 2018.

 1. svenix

  svenix Senior Droid Medlem

  Blev medlem:
  29 apr 2011
  Inlägg:
  1 737
  Mottagna gillanden:
  1 584
  Operatör:
  Vimla
  Telefon:
  LG G7

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Vimla
  Telefon:
  LG G7
  Platta:
  Samsung Note 8.0
  Vimla har igår och idag haft "kickoff" i en och en halv dag. Det sammanfaller i tiden med att tidigare VD:n Johan Littorin slutar på Vimla.

  Gissningsvis så presenteras en ny VD under denna kickoff och en hel del sägs troligen om Vimlas fortsatta resa och framtida inriktning. Vad ska vi gissa kommer ut av detta? Vad blir planerna för den närmsta framtiden på Vimla? Kan vi förvänta oss några förändringar?

  Kommer det att bli ett ökat tryck för att verkligen genomföra migreringen till Vimla 2.0 för alla kunder under året? Kommer man på något sätt ta krafttag för att verkligen genomföra en del av alla Vimlas högtflygande planer inom rimlig tid? Eller kommer Vimla tillåtas att lulla på i sin skyddade verkstad där ingenting någonsin behöver bli färdigt?

  Det ska bli intressant att se vad som kommer att kommuniceras från Vimla kommande veckor. Jag gissar på någon typ av förändring och ökade krav på att Vimla faktiskt levererar något.
   
  inact_0049 gillar detta.
 2. Phonie

  Phonie Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  1 apr 2019
  Inlägg:
  9
  Mottagna gillanden:
  6

  MINA ENHETER

  Det första en ny VD brukar vilja göra är att visa handlingskraft. Detta görs enklast genom att göra någon slags förändring, gärna en större sådan. Det är dock långt ifrån säkert att en sådan förändring kommer att märkas för oss som kunder (varken positivt eller negativt).
  Själv hoppas jag inte att Vimla 2.0 kommer att tvingas på alla kunder, iaf inte förrän Vimla är helt säkra på att alla barnsjukdomar är botade. Som det är nu trivs jag med Vimla, och jag tror inte att jag är ensam om det så inte ens en ny VD kommer våga göra några större förändringar med tjänsten. Det ser nämligen väldigt dåligt ut på CVt om kundantalet börjar minska kort tid efter att man tagit över som ny VD. Om det blir förändringar för oss som kunder så tror jag alltså snarare att det blir till det bättre.
   
  svenix och inact_0049 gillar detta.