Galaxy S8 erbjuder ny design, bättre kamera och AI enligt Samsung

Postat:
14:36 - 2016-10-28
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
23

Samsung har uttalat sig officiellt om kommande flaggskeppet Galaxy S8. Kommentaren gavs av företagets mobilkommunikationschef till Wall Street Journal.

Enligt Lee Kyeong-tae kommer S8:an erbjuda ny design, en förbättrad kamera och en förbättrad tjänst för artificiell intelligens. Uttalandet säger inte särskilt mycket – att en uppföljare har utrustats med en bättre kamera är exempelvis givet förutsatt att tillverkaren inte misslyckats kapitalt.

Uttalandet om artificiella intelligensen går dock hand i hand med ett rykte tidigare i oktober, som menar att S8 levereras med en ny virtuell assistent. Samsung har förvärvat AI-utvecklaren Viv Labs och assistenten förväntas fungera på samma vis som Siri och Google Assistant.

Angående designen så har det förekommit vilda rykten om en konstruktion i stil med Xiaomi Mi Mix, avsaknad av traditionell hemknapp och en fingeravtrycksläsare som är inbakad i skärmen. Galaxy S8 presenteras sannolikt om cirka fyra månader och ryktena lär fortsätta fram till evenemanget.

Senaste artiklarna om SAMSUNG GALAXY S8

→ Besök Androidarkivet