HBO Max blir Max i morgon – här är nya priserna

Postat:
13:07 - 2024-05-20
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
35

HBO Max blir automatiskt till nya tjänsten Max i morgon, ett drygt år efter att Max först introducerades av Warner Bros Discovery. Kunders profiler och historik kommer finnas kvar efter bytet.

I en FAQ anges att Max-appen kommer ersätta HBO Max-appen i appbutikerna. Vi förmodar att hemsidan kommer dirigera om till Max.com med start i morgon. Nya appen sägs erbjuda högre prestanda, fler anpassningsmöjligheter, bättre sökning, enklare inloggning, samt nya hubbar och genrer.

Företaget utlovar ”det bästa från HBO Max” tillsammans med nytt Discovery-innehåll. OS i Paris kommer ingå i alla Max grundabonnemang. Ett sporttillägg ger tillgång till fler sportsändningar av olika typer.

Enligt hemsidan kommer abonnemangspriset inte ändras förrän ”minst” 60 dagar efter släppet av Max. Tidigast 23 juli ändras kostnaden till priset för det nya standardabonnemanget, vilket kostar 129 kronor i månaden. Premiumabonnemanget går på 169 kronor, medan ”Basic with Ads” har ett pris på 89 kronor i månaden. Priserna kan sänkas ett snäpp genom att prenumerera årsvis istället för månadsvis.

Vi hittar fortfarande ingen information på hemsidorna om att det livslånga erbjudandet som halverar priset för HBO Max kommer vara intakt – men detta hävdades i samband med tillkännagivandet i början av april. Källan kan ha varit en officiell kommentar på en Facebook-sida.