HTC Hero på eXpansys.se och Katshing.se [Uppdaterad]

Postat:
16:07 - 2009-07-02
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
47

HTC Hero på eXpansys

För hugande svenska spekulanter på HTC Hero kan vi meddela att telefonen nu (sedan när är okänt) finns att (för?)beställa på eXpansys.se. Det rör sig sannolikt om en englandsimport och den enda tillgängliga färgen ser i skrivande stund ut att vara den vita. Priset? Inte så farligt som man kanske hade förväntat sig – 5 579,99 kr inklusive moms.

Med tanke på att en Magic går lös på 5400-6200 kr i svenska butiker så får man nog se 5579 kr för Heron som ett relativt bra pris genom en svensk butik – man får ju trots allt en bättre kamera, exklusiv ytbehandling i teflon, ytbehandlad LCD-skärm för att minimera kladdiga fingeravtryck, samt trevliga aluminiumdetaljer på fronten.

Personligen skulle jag hellre avvakta och se vilka priser Hero landar på på ebay, men då tvingas man för all del vänta någon månad extra, och alla vet ju att om man får en ny pryl först så vinner man.

Vad säger ni, 5400-6200 kr för en Magic i en svensk butik eller 5600 kr för en (butiks)importerad Hero?

Uppdatering 09/07/02: Nu har Hero även dykt upp för förbokning på Katshing.se. Något leveransdatum finns ej, men priset verkar vara i nivå med det på eXpansys: ca 5600 kr.

Kul kul kul att det händer saker nu – och att det händer fort. Vanligtvis är man ju van att som svensk få vänta på allt godis längre än amerikanarna, tyskarna, britterna, fransmännen et.c.
 

Tack till alla som skickade in tips om detta!