Hur gör du för att inte tröttna på din telefon? [Undersökning]

Postat:
10:51 - 2013-06-10
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
94

De som ser sin smartphone som mer än bara ett nödvändigt, livlöst verktyg utan snarare som fascinerande elektronik tröttnar förmodligen i regel snabbare på sin telefon än andra. Människor som är intresserade av mobilteknik, använder sin smartphone ofta och tycker om att testa nyheter upplever nog snabbare sin enhet som lite tråkig än de som bara ser en smartphone som en allmän manick man ringer och surfar med.

En smartphone kan kosta en rejäl slant och alla har inte råd eller lust att lägga så stora summor på uppgraderingar med jämna mellanrum. Det finns trick för att få en telefon att kännas ny igen och Androidanvändare har fler möjligheter än andra att ge sin smartphone ett nytt skimmer.

Nu är vi nyfikna på hur du gör för att inte tröttna på din telefon? Byter du hemskärmslayout, växlar du mellan olika hemskärmsersättare, lägger du in en helt ny ROM emellanåt, sätter du ett skal på mobilen så den får en annan yttre design, eller något helt annat? Kanske tröttnar du helt enkelt inte på din smartphone utan kan använda samma mobil i flera år utan att sukta efter något nytt? Ordet är som alltid fritt!