Hur ser din hemskärm ut idag? [Undersökning]

Postat:
15:52 - 2022-01-03
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
114

Hemskärmen är utgångspunkten för en smartphone, från vilken alla appar i regel startas. Således är hemskärmen en av de allra viktigaste delarna av en telefon.

Android erbjuder fortfarande större möjligheter att anpassa hemskärmen än IOS, inte minst tack vare att hela hemskärmsappen kan bytas ut. Apple har dock senaste åren öppnat upp hemskärmen en smula, genom att erbjuda widgetar och möjligheten att inte ha alla appar framme.

Många hittar appar på muskelminne och har samma rutnät av ikoner och widgetar år ut och år in, medan andra experimenterar mer och ändrar om. Nu undrar vi hur din hemskärm ser ut idag? Kör du en hemskärmsapp från Play Store eller tillverkarens egna?

Det är även fritt fram för IOS-användare att dela hemskärmen. I Android tas i regel skärmdumpar genom att trycka på strömknappen och volym ned-knappen samtidigt. Nyare Iphones har samma knappkombination, fast volym upp istället för volym ned.

Skärmdumpar kan delas direkt i Disqus genom att trycka på ”ladda upp bild”-ikonen nere i vänstra hörnet under textfältet.