Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Lamborghini Antares kommer till Sverige

Postat:
10:11 - 2014-11-20
Skribent:
Björn E
Kommentarer:
Tycker du 8000-9000 kronor för en telefon är kaffepengar? Då kanske telefonen Lamborghini Antares är något för dig. Med ett riktpris på runt 28900 Kr inklusive moms är det en telefon som nog inte riktigt kommer ta sig in på några försäljningslistor. Så vad får du då för pengarna?
Specifikationerna på hemsidan och i den informationen vi fått är ganska vag men du får en telefon med ”Quadcore 1.5 GHz-processor”, en 4″-skärm, 13 Mpixel kamera, GSM/3G/HSPA och Wifi. Operativsystemet är Android 4.2. Minnet ligger på 2 GB plus 32 GB för lagring och den stödjer minneskort upp till 32 GB.

Hårdvaran i sig motiverar inte det höga priset utan det är naturligtvis designen av telefonen som är det som ska få dig att lägga ut pengarna. Telefonen är byggt i förgyllt eller försilvrat stål och baksidan i läder. Designen ska andas samma lyx som förknippas med varumärket. Varje telefon är också handbyggd så det ska förhoppningsvis betyda att även om insidan kanske inte övertygar så är telefonen välbyggd.

Vi har tyvärr ingen information om eventuella förändringar som gjorts i operativsystemet eller specialappar för Lamborghini-ägare.

Telefonen finns i flera färger men kommer endast säljas på personlig basis till utvalda kunder och eventuellt någon enstaka återförsäljare.

Lamborghini är inte det första lyxföretaget som släppt en telefon. 2011 släpptes till exempel en exklusiv Ferrari-telefon (Vertu Ascent Ferrari GT) och även modeföretaget Dolce Gabbana har tidigare tillsammans med bland annat Motorola släppt specialtelefoner. Tyvärr verkar trenden dock vara att man lägger mycket fokus på utsidan medan själva hårdvaran lämnar mycket att önska. Vilket företag blir det första att kombinera ett snyggt och exklusivt yttre med ett lika imponerande inre?

Läs mer om telefonen här.

Telefonen kommer säljas av Tonino Lamborghini Sverige.

Mest kommenterat

 1. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 2. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars
 3. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 4. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 5. Fler tecken på Wear OS-klocka från Samsung
 6. Rapporter om motvind för Google Stadia

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 3. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 4. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 5. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars
 6. Google behöver optimera Play Store

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om