Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Nexus 9 uppdateras och finns nu även i lager hos svenska återförsäljare

Postat:
14:33 - 2014-11-24
Skribent:
Björn E
Kommentarer:
Om du har väntat på att någon av våra svenska återförsäljare ska få in Nexus 9 istället för att köpa den direkt från Google så kan du nu köpa en från Dustin Home som fått in en bunt med 32 GB WiFi-varianter. Priset är 4290 Kr vilket till och med är 105 kronor billigare än att köpa den direkt från Google. Dessutom är det fri frakt så inga övriga avgifter tillkommer.
Google har också släppt en uppdatering till Nexus 9, LRX21R, vilken har börjat dyka upp som OTA-uppdatering. Initiala observationer av användare på XDA och av undertecknad är försiktigt positiva. De små lagg-problem som funnits tycks i stort sett vara borta. Tidigare kunde det hända att hemskärmen ritade om sig då och då men det har vi ännu inte upplevt med den nya versionen. En Google-anställd sa på Google+ att man bland annat fixat en minnesläcka i kerneln som påverkat prestandan. Det verkar dock fortfarande finnas ett problem med att bland annat Chrome där vissa rapporterar att processorn ”låses” till en hög nivå även när du gått ut ur appen. Vi kunde inte upprepa detta på vår Nexus 9. När vi startade Chrome och surfade runt till bland annat Expressen, XDA-Developers och Swedroid så såg vi processor-nivåer upp mot 60-80%, vilket känns högt, men när vi växlade tillbaka till hemskärmen så sjönk processorbelastningen ner mot 0 – 5% direkt.

Äger du en Nexus 9 och har laddat ner den senaste OTA så berätta gärna för oss hur du upplever den senaste uppdateringen.

Nexus 9 hos Prisjakt
Nexus 9 i vårt forum

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Disney+ utökas med Star [Notis]
 4. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 5. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 6. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om