Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Rykte: Samsung Galaxy Note 3 släpps strax efter offentliggörandet

Postat:
12:19 - 2013-08-19
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Det är känt att Samsung kommer presentera Galaxy Note 3 under upptakten av IFA i Berlin den fjärde september. Den tredje modellen i Samsungs serie av bamsemobiler påstås här i Sverige få Qualcomm Snapdragon 800, 3GB arbetsminne, LTE, ett 3200mAh-batteri, en 13MP-kamera, minneskortsplats, samt en 5,68-tums Super AMOLED-skärm med Full HD-upplösning. Uppgraderingarna av hårdvaran och den rymligare skärmen sägs inte innebära större yttermått jämfört med föregångaren.
När kommer då Galaxy Note 3 bli tillgänglig på marknaden? Fram med det gamla saltkaret för det här är ett rent rykte, men Samsung sägs satsa på en snabb release efter presentationen i början av september. I vissa fall har det dröjt uppemot ett år innan tillverkare släppt en mobil efter tillkännagivandet, men Samsung brukar vara relativt snabb på att få ut enheter.

Nuvarande Galaxy Note 2 presenterades exempelvis den 29:e augusti förra året och den började säljas i Sverige cirka en månad senare. Enligt inofficiella uppgifter kommer årets Galaxy Note 3 rentav börja levereras samma vecka som den först visas upp, det vill säga vecka 36. En fördröjning på uppemot två veckor sägs kunna uppstå beroende på region. I samma veva påstås att Note 3 kommer få 32GB internt lagringsutrymme som lägst och 64GB som högst.

Smartklockan Galaxy Gear sägs landa på butikshyllor runt vecka 40, vilket är första veckan i oktober. Vi skulle inte bli förvånade om även Galaxy Note 3 börjar säljas i Sverige kring den tidpunkten.

Mest kommenterat

 1. Designen för Samsung Galaxy Note 20 enligt rykte
 2. Här är Honor X10 5G med popup-kamera och 90Hz-panel
 3. MIUI 12 introduceras globalt, släpps med start i juni
 4. YouTube kan påminna om att du ska gå och lägga dig
 5. Nova Launcher får stöd för nya ikonformerna i Android 11
 6. Xiaomi Mi Note 10 Lite släpps i Sverige i morgon

Mest läst

 1. Vad är viktigast för dig i valet av ny mobil?
 2. Specifikationerna för dubbelskärmade Microsoft Surface Duo enligt rykte
 3. Mobiler i mellansegmentet säljer bättre än flaggskeppen
 4. OnePlus kommer tillfälligt inaktivera fjärde kameran i 8 Pro
 5. Google Pixel 4a testas återigen på YouTube
 6. Vivos nya mobilkamera har kardansk upphängning

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad är viktigast för dig i valet av ny mobil? [markera högst 3]

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey